Tekenen van de tijd - november 1998

Mannen in het wit op plaats van Bijlmerramp

Er gaan nog steeds geruchten over geheimzinnige mannen in het wit op de plaats waar zes jaar geleden een van de ergste vliegtuigrampen van Europa plaatsvond, toen een vliegtuig van El Al neerstortte op een flatgebouw in de Amsterdamse Bijlmermeer. Onderzoeken, die nog steeds gaande zijn, lijken erop te wijzen dat het vliegtuig uranium of sarin — een bestanddeel voor het maken van zenuwgas — vervoerde. Omwonenden hebben sindsdien allerlei medische klachten.

De lokale bevolking heeft het nog steeds over de aanwezigheid, direct na het ongeluk, van een aantal mannen in het wit — in wat ze beschrijven als een soort "beschermende kleding". Volgens sommige meldingen liepen er mannen in het wit over het terrein en hielpen zij slachtoffers, stonden stervenden bij en hielpen bij het reddingswerk, terwijl andere hun aanwezigheid in verband brengen met het feit dat het vliegtuig een of andere giftige stof vervoerde.

(De meester van Benjamin Creme verklaart dat de "mannen in het wit" de meester Jezus en enkele van zijn discipelen waren.)


Ufo boven conferentieoord Kerkrade

Op vrijdag 4 september, twee weken voor de 11e Internationale Transmissie-meditatieconferentie die in Kerkrade werd gehouden, werd boven het conferentieoord Rolduc een ufo waargenomen. Een lid van een plaatselijke transmissie-meditatiegroep onderzocht de meldingen en sprak met inwoners van Kerkrade. Naar verluidt kwam de ufo uit de richting van de grens met Duitsland, een paar kilometer verderop. De ufo zweefde boven of vloog langzaam over het conferentieoord, het klooster van Rolduc, voordat hij snel optrok en bijna verticaal opsteeg totdat hij uit het zicht was verdwenen. Ooggetuigen beschrijven een voorwerp dat "leek op een paddestoel" met een vlammend staartgedeelte. De ufo maakte geen geluid.

(De meester van Benjamin Creme verklaart dat het een ruimteschip was van Mars, waar Maitreya om had verzocht.)