Vragen en antwoorden (uittreksel) -- oktober 1998


V. Is Maitreya nog ergens verschenen sinds het vorige nummer van Share Nederland?

A. De Griekse stad waar Maitreya op 9 augustus verscheen was Thessaloniki.

Op zondag 30 augustus verscheen Maitreya aan 200 à 300 moslims in Kandahar, Afghanistan. He sprak er 18 minuten. In de omgeving werd water opgeladen.

Op 6 september verscheen Maitreya aan 250 christenen in Bolivia. Eerder was water in de omgeving opgeladen.


V. 1) Zou u met het oog op de dreigende ineenstorting van de aandelenmarkt kunnen aangeven wat je het best kunt doen als je aandelen bezit? Maakt het enig verschil of het kwaliteitsaandelen zijn van de Londense FTSE-beurs of van nutsbedrijven? Hoe zit het met andere investeringen (bijvoorbeeld pensioenen, obligaties, "PEP" [Political and Economic Planning] enzovoort)?

2) Ten slotte, zal de wereld zich herstellen van de krach — dat wil zeggen, zal de economie op dezelfde manier functioneren of zullen deze mensen hun baan verliezen? Zo niet, hoe zal de economie er na de krach uit zien?

A. 1) Ik weet niets van financiën, maar mijn advies, voor wat het waard is, is om alle aandelen nu te verkopen. 2) Als de mensheid Maitreya’s raad opvolgt, zullen we het economische stelsel van de wereld veranderen op basis van het beginsel van samen delen. Alleen dat zal rechtvaardigheid scheppen — de enige basis voor werkelijke vrede.


V. Wanneer zal de ontmoeting tussen Maitreya en de Amerikaanse televisie plaatsvinden?

A. Het is onmogelijk om dat precies te voorspellen. Het is afhankelijk van wanneer de definitieve ineenstorting van de Westerse (Amerikaanse en Europese) aandelenmarkten begint. Dit wordt nu door vele economen verwacht. Mijn informatie is dat dit nu ophanden is.