Vragen en antwoorden (uittreksel) -- april 1999


V. Is Maitreya nog ergens verschenen sinds het vorige nummer van Share Nederland?

A. De plaats in Maryland (VS) waar Maitreya op 7 februari verscheen, was Annapolis.

Op 14 februari verscheen Maitreya aan ongeveer 300 moslims in Fès, Marokko. Hij sprak er 18 minuten. Eerder was water in de omgeving opgeladen.

Op 21 februari verscheen Maitreya aan ongeveer 150 christenen in Biel, Zwitserland. Hij sprak er 18 minuten. Eerder was water in de omgeving opgeladen.

Op 7 maart verscheen Maitreya aan 200 fundamentalistische christenen in Mississippi, VS. Hij sprak er 18 minuten; er heerste een verbijsterde stilte. Eerder was water in de omgeving opgeladen.

 

V. Tijdens het recente bezoek van de paus aan Mexico was ik bijzonder ontroerd toen, aan het eind van enkele van de evangelische diensten en verplichtingen, de aanwezigen kruisen omhoog hielden die werden aangestoken. Verslaggevers noemden ze herhaaldelijk "kruisen van licht" en vertelden wat deze betekenden voor de bevolking. Ik heb nooit eerder gezien dat de paus zelf weer opstond, voordat deze kruisen omhoog werden gehouden rond het podium. Op dat moment echter stond de paus zonder hulp op en was zichtbaar onder de indruk. Zat er een esoterische betekenis achter deze ervaring, bijvoorbeeld de invloed van de meester Jezus of Maitreya?

A. Nee, het was zijn eigen spontane gebaar.

 

V. 1) Is het zeker dat de aardas gaat kantelen en in tegenovergestelde richting gaat draaien? 2) Kunnen we deze ramp voorkomen? 3) Zo niet, kunnen we ‘t verzachten? 4) Hoe kunnen we onszelf, onze familie en onze stad hierop voorbereiden?

A. 1) Nee, de aardas zal niet "kantelen". 2) Onze Ruimtebroeders hebben het reeds voorkomen.