Vragen en antwoorden (uittreksel) -- jan/feb 1999


V. Is Maitreya nog ergens verschenen sinds het vorige nummer van Share Nederland?

A. De stad in Argentinië waar Maitreya op 8 november 1998 verscheen, was San Juan.

Op 29 november verscheen Maitreya aan ongeveer 120 christenen in Reykjavík, IJsland. Hij sprak er 18 minuten. Eerder werd in de omgeving water opgeladen.

Op 27 december verscheen Maitreya aan circa 200 christenen in Limassol, Cyprus. Hij sprak er 17 minuten. Eerder werd in de omgeving water opgeladen.

Op 10 januari 1999 verscheen Maitreya aan ongeveer 200 christenen in Turkije. Hij sprak er 15 minuten. Tevoren werd in de omgeving water opgeladen.

V. Zal de beurskrach worden gevolgd door een deflatie of een hyperinflatie?

A. Het meest waarschijnlijke gevolg is deflatie.

V. 1) Kan uw meester zeggen of de persoon met lege plastic tassen aan zijn broekspijpen gebonden die ik in Londen zag toen ik op weg was naar uw bijeenkomst, Maitreya was — vooral omdat iemand anders van de toehoorders ergens anders in Londen op die dag, op om en nabij het zelfde tijdstip ook zo iemand had gezien? 2) Als hij de Heer Maitreya was, waren de plastic tassen dan een of ander symbool?

A. 1) Ja. 2) Nee.

 

V. Na de bijeenkomst in juli toen Maitreya aanwezig was op uw lezing, werd ik op vele manieren genezen; bovenal voelde ik dat mijn etherische/astrale aura rondom mijn fysiek lichaam werd uitgezogen, schoongemaakt. Is dit een toepasselijke beschrijving?

A. Ja

V. Is het werkelijk nodig dat Maitreya zich bekend maakt in een grote gebeurtenis als Verklaringsdag?

A. Dat is zijn plan, dus kennelijk denkt hij dat het nodig is. Ik ben ervan overtuigd dat hij alleen met zo’n gebeurtenis snel en effectief tot het hart en het denken van een voldoende groot deel van de mensheid zal doordringen.

V. Maitreya heeft gezegd dat de landen van Europa hun individualiteit zouden behouden, omdat landen verschillende ziele- en persoonlijkheidsstralen hebben, wat tot uitdrukking komt in onze unieke individualiteit. 1) Ziet hij de invoering van de nieuwe munteenheid als een of andere aantasting van deze individualiteit? 2) Zo niet, zou Groot-Brittannië zich nu moeten aansluiten? of 3) Hebben we gelijk dat we afzien van een monetaire unie met de rest van Europa?

A. 1) Ja. De monetaire unie is, ondanks de zichtbare praktische voordelen, een verkeerd denkbeeld. 2) Nee. 3) Ja.