Tekenen van de tijd - december 2001


Wonderbaarlijke ontsnapping
Deze foto van een auto na een ongeluk is er een van een aantal dat door een beroepsfotograaf van de politie werd genomen. Na de film te hebben ontwikkeld zag de functionaris op één bepaalde opname iets wat op een figuur leek.
Omdat hij dacht dat er een probleem was met zijn camera, voerde hij een paar tests uit, maar de camera bleek prima te werken. De mensen in de auto kwamen er zonder een schrammetje vanaf. Ze waren er zelfs niet door van streek geraakt. Het lijkt een wonder; het is alsof ze beschermd werden. Iingezonden door de Share International correspondent in Libanon.
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de figuur op de foto die van Maitreya is, Die de inzittenden van de gehavende auto redde.)

Ufo-melding in Suriname
Tientallen mensen in Suriname berichtten eind oktober 2001 dichtbij de hoofdstad een ufo te hebben gezien. Politie, leger en luchtverkeersleiding zeiden meldingen te hebben ontvangen van een helder verlicht voorwerp dat twee uren lang met grote snelheid heen en weer vloog. Er waren ook waarnemingen boven de buitenwijken ten zuiden van de hoofdstad en de meeste televisiestations vertoonden video’s van de ufo.
Tony Comvalis, officier bij de luchtmacht, die de ufo gezien had, zei dat er op dat tijdstip geen vliegtuigen in het gebied waren en bevestigde evenals de meteorologische dienst dat het geen weerballon was. “Ik weet niet wat het was”, zei hij, “maar het was beslist geen vliegend voorwerp dat ik ken.” (Bron: Associated Press)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)

Ufo-waarnemingen in Noorwegen
De politie in Noorwegen werd eind september overstroomd met ufo-berichten. Lichten en vaartuigen van verschillend formaat werden boven het gehele noorden van het land gezien. Een vrouw uit de stad Bodo beweerde dat een klein vliegend voorwerp op haar grasveld was geland voordat het opsteeg en wegvloog. Drie mensen in Mosjoen zeiden dat ze dekking hadden gezocht toen zij een laagvliegend, ronddraaiend voorwerp over zich heen zagen komen.

Het hoofd van de politie van Helgøland, Roar Togersen, zei dat hij er niet aan twijfelde dat ieder van de getuigen iets zag. “Wij hebben ook verscheidene andere getuigenwaarnemingen van hetzelfde verschijnsel binnen hetzelfde tijdsbestel,” zei hij. Anderen berichtten over waarnemingen zowel van kleine, helder verlichte bollen die een sissend geluid maakten als van grotere, geluidloze voorwerpen. (Bron: Aftenposten; <Anova.com>, Noorwegen)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de waargenomen objecten ruimtevaartuigen van Mars waren.)

Hart miraculeus genezen
Het Papworth-ziekenhuis in Cambridgeshire, Engeland, heeft melding gemaakt van een uitzonderlijk herstel van een jonge hartpatiënt. Bij de achttienjarige Leanne Faulkner uit Alconbury, Cambridgeshire, was een hartpomp aangebracht nadat zij myocarditis had opgedaan — een virus die het zwellen van het hart veroorzaakt — en zij wachtte op een geschikt donorhart voor transplantatie. Na vier maanden echter werd ontdekt dat haar hart vanzelf was genezen en werd de hartpomp verwijderd.
Het Papworth-ziekenhuis heeft slechts één ander dergelijk geval geregistreerd staan.
(Bron: Ceefax, BBC-tv, Engeland)

(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat Maitreya Leanne’s hartziekte genas en dat het andere geregistreerde geval een genezing door de Meester Jezus was.)

Lichtformaties
In oktober werden in Utrecht tientallen foto’s genomen van verschillende lichtformaties. De Meester van Benjamin Creme heeft bevestigd dat al deze lichtformaties gecreëerd zijn door Maitreya en de Ruimtebroeders.