Vragen en antwoorden -- juli/augustus 2001


V. Heeft u nog informatie over recente verschijningen van Maitreya aan religieuze groepen?
A. Op zondag 10 juni verscheen Maitreya aan ongeveer 150 christenen in Argentinië. Van tevoren was in de omgeving water opgeladen.

V. Wat is de visie van de Hiërarchie wat betreft olie als een van de hoekstenen van de huidige markteconomie? 1) Weet u of er al alternatieven bestaan voor brandstofmotoren, die bijvoorbeeld op water en licht werken? 2) Weet u of hier patenten op verleend zijn? 3) Denkt u dat de prijs van olie ook een rol speelt bij de financiële ineenstorting die Maitreya heeft voorspeld?
A. 1) Er bestaan momenteel nog geen praktische alternatieven op wereldschaal. 2) Nee. 3) Ja. Een stijging van de olieprijzen heeft in het verleden tot verschillende economische 'recessies' geleid en zal dat waarschijnlijk weer doen.

V. Kan uw Meester zeggen of de huidige problemen op de aandelenbeurzen in de wereld mogelijk de laatste zijn die zullen leiden tot het onvermijdelijke einde van het oude systeem.
A. Ja, als u maar niet naar een specifieke datum zoekt.

V. Wat denkt u van de boodschappen van de Maagd Maria die over de hele wereld verschijnt?
A. Eigenlijk is er bij 95 procent van de verschijningen van de Madonna geen boodschap gegeven. De meeste mensen lijken te denken dat er een boodschap moet zijn als er een ervaring is en geven die zichzelf dan in de vorm waarin zij hem verwachten. Meestal wordt er helemaal geen boodschap gegeven.