Tekenen van de tijd - oktober 2001


Baby-avatar
De 18 maanden oude Satyam uit Amersfoort is geen gewone baby. Zijn hindoe-ouders komen uit Suriname en zijn volgelingen van Sai Baba. De geboorte van de jongen was door Sai Baba in een droom aan de grootmoeder van de jongen voorspeld - haar werd gezegd dat een avatar in het gezin geboren zou worden. Van zijn geboorte af heeft Satyam dezelfde soort voorwerpen gematerialiseerd als Sai Baba doet - vibhuti, beeldjes van goden, sieraden en lingams - en hij geneest ook mensen. Volgelingen van Sai Baba in Nederland vereren hem in tempels als een avatar. Er wordt gezegd dat Sai Baba heeft aangekondigd dat er in deze tijd 12 avatars (van wie Satyam er een is) geboren zouden worden of verschijnen. Er wordt ook gezegd dat nog zo'n kind in Melbourne, Australië, 'ontdekt' is. 
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de baby inderdaad een avatar is.)

Ontstaan graancirkel waargenomen
stadskanaal.jpg (127341 bytes)De negende graancirkel in Stadskanaal die spontaan verscheen terwijl graancirkelonderzoekers in het veld bezig waren de bestaande graancirkels op te meten, heeft nu de krantenkoppen van de internationale media bereikt. "Dit is voor het eerst dat een graancirkel onder onze ogen geformeerd is - onder onze ogen - en de formatie werd gecreëerd op de plaats waar iemand stond!" zegt graancirkelonderzoeker Robert Boerman. De cirkel in kwestie verscheen in het veld van Jan Adams. Het gebeurde toen Boerman en zijn collega, de natuurkundige Eltjo Haselhoff, bezig waren een graancirkelformatie in de vorm van een schorpioen te onderzoeken; binnen een paar minuten was er een volledige en geheel nieuwe cirkel aan 'de staart van de schorpioen' toegevoegd. Boerman en Haselhoff zijn er "200 procent zeker van dat het hoogstens maar zeven minuten kon hebben geduurd dat de nieuwe formatie gemaakt werd". "Toen we hem ontdekten, was de cirkel zelf warm en we voelden iets dat leek op spierpijn." Haselhoff merkte ook dat de batterij van zijn camera leeg was hoewel hij een paar minuten eerder had gezien dat de batterij van zijn camera nog 35 minuten werkingstijd over had. 
(Bron: Nieuwsblad van het Noorden) 

(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de graancirkel in Stadskanaal door een ruimtevaartuig van Mars was gemaakt.)

Wonderbizon verandert van kleur
Alle culturen en geloven kennen tekenen die voor hen bedoeld zijn, en de Amerikaanse Indianen vormen daarop geen uitzondering. Zeven jaar geleden werd een witte bizon geboren - wat op zich om twee redenen een wonder is : ten eerste werd haar geboorte lang geleden voorspeld en was een wezenlijk deel geworden van de volkskennis die generaties lang werd overgeleverd, en ten tweede symboliseert de geboorte van een wit kalf een tijd van hernieuwing. Een 70-jarige Lakota Sioux, Crow Dog genaamd, reist de wereld rond om over het geloof van de Indianen te praten. Zij herinnert zich dat haar grootouders spraken over een witte bizon die zou komen om een nieuw begin voor de mensheid aan te kondigen. Nu is de bizon volwassen, en beroemd om een ander wonder: door de jaren heen is ze verschillende keren van kleur veranderd - van wit bij de geboorte naar rood, toen donkerbruin en vervolgens geel. De kleuren symboliseren de rassen van de aarde. Verwacht wordt dat ze weer wit zal worden en met haar komende verjaardag zal ze zorgvuldig worden gecontroleerd op elke verandering van kleur. (Zie Share International, januari 2000; voor foto's van het wonder: http://www.homestead.com/whitebuffalomiracle/MiracleEarlyYears.html  )
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het wonder van de veranderende kleuren wordt gemanifesteerd door een Amerikaanse Meester.)