Vragen en antwoorden -- april 2002


(lees ook het artikel van de meester)
Lees ook de antwoorden van vorige maanden

V. Heeft u nog informatie over recente verschijningen van Maitreya op religieuze bijeenkomsten?

A. Op zondag 24 februari verscheen Maitreya aan ongeveer 200 christenen in Paraguay. Hij sprak er 18 minuten. Van tevoren was water in de omgeving gemagnetiseerd.

V. Er is een snel groeiend activisme om oppositie te voeren tegen het gebruik van vaccinatie — klaarblijkelijk om zeer goede redenen: ze schijnen een reusachtig bedrog te zijn, bedoeld om de farmaceutische ondernemingen de gelegenheid te geven reusachtige winsten te behalen terwijl duizenden doodgaan en velen levenslang kreupel zijn als gevolg van de bijverschijnselen. De overwinningen toegeschreven aan vaccinaties worden vervalst en hun statistieken gemanipuleerd. Als het waar is dat vaccinaties extreem immuno-depressief zijn en een gevaarlijk tegennatuurlijk gebruik, terwijl een natuurlijke, gezonde manier van leven een normaal persoon zeker in staat stelt het zonder te stellen, hoe kan Share International dan het ‘goede nieuws’ brengen over vaccinatiecampagnes in Afrika en blijk geven er volledig mee in te stemmen?

A. Hoewel vaccins (in afwachting van die welke op homeopathische wijze geproduceerd zijn) niet de beste en laatste oplossing zijn om ziekten te overwinnen, hebben zij op grote schaal veel voordeel en vrijheid gebracht van verminkende ziekten in Afrika, India en vele andere landen. Wij denken dat het dwaas en gevaarlijk is om het soort ongeďnformeerde, dogmatische uitspraken als hierboven te doen. Dit, kan ik zeggen, is de zienswijze van de Meesters.