Brieven van lezers -- maart 2004


Sinds enkele jaren verschijnen een aantal van de Meesters, met name Maitreya en de Meester Jezus, op lezingen en transmissie-meditaties van Benjamin Creme. Zij verschijnen ook in verschillende gedaanten aan grote aantallen mensen overal ter wereld, van wie sommige naar Share International schrijven over hun ervaring. Wanneer de ervaring door de Meester van Benjamin Creme is bevestigd, wordt de brief gepubliceerd.

Deze ervaringen worden gegeven om te inspireren, te leiden of te onderrichten, vaak ook om te genezen of op te beuren. Heel vaak vestigen ze op grappige wijze de aandacht op een of andere vorm van onverdraagzaamheid tegenover bijvoorbeeld roken of drinken. In veel gevallen treden de Meesters op als reddende “engelen” bij ongelukken, in oorlogstijd, bij aardbevingen en andere rampen.

Zij gebruiken een ‘goede genius’, een gedachtenvorm die volkomen echt schijnt en waardoor de Meester Zijn gedachten kan uitdrukken. Zij kunnen naar willekeur verschijnen als man, vrouw of kind. Soms gebruiken Zij een bestaand persoon als ‘blauwdruk’, maar in de meeste gevallen is de ‘goede genius’ een geheel nieuwe schepping. Bijgaande brieven zijn voorbeelden van deze wijze van communicatie door de Meesters. Zonder uitdrukkelijk verzoek om anonimiteit, neemt de redactie aan dat de naam van briefschrijvers gepubliceerd mag worden en eventueel op de website Share-International.org gebruikt mag worden (alleen met vermelding van initialen en land).
Stuur uw brieven aan: Share Nederland/Brieven, Postbus 41877, 1009 DB Amsterdam.

Kruisbestuiving

Op 19 januari 2004 kocht mijn man wat appels in de supermarkt. Hij koos ze secuur uit en lette er zorgvuldig opdat hij geen gebutste appels uit de kist pakte. Toen ik de volgende dag een appel van de fruitschaal nam, zag ik daarop iets dat op een christelijk kruis leek. Ik keek naar de andere appel op de fruitschaal en die had ook een kruisteken, maar een beetje anders. De kruisjes op beide appels waren diep ingegrift. U kunt zich mijn verrassing en verrukking voorstellen – geloof ik terecht dat dit tekenen zijn? E.P., Southend-on-Sea (Essex, GB).
De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat de kruisen op de appels gemanifesteerd werden door Maitreya.

Twee appels met de wonderbaarlijke kruisjes die door Maitreya werden gemanifesteerd
Twee appels met de wonderbaarlijke kruisjes die door Maitreya werden gemanifesteerd

Dubbele opname

Tijdens de transmissie-meditatie op zondag 23 november 2003 opende ik even mijn ogen. Ik zag dat de foto van ‘Maitreya’s hand’, boven op het tv-meubel in de kamer waar we mediteren, aan de rechterkant van de foto veranderd was in wat leek op het beeld van Maitreya’s gezicht. Het deed me denken aan zo’n plaatje dat verandert wanneer het brein het op een andere manier ‘ziet’. Ook al was het licht in de kamer zwak en zat ik er ongeveer 4,5 m vandaan, leek het alsof de verschillende delen van de hand herschikt waren om Zijn gezicht te vormen. Ik sloot mijn ogen verschillende keren en opende ze dan weer om nog eens goed te kijken, maar elke keer zag ik Zijn gezicht en op een gegeven ogenblik kon ik Zijn hand niet meer zien. Was dit mijn verbeelding of iets meer?
K.P., Atlanta (Georgia, VS).
De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het verschijnsel gemanifesteerd werd door Maitreya.

Kerstbijstand

Op eerste kerstdag 2003 na terugkeer van een lunch buitenshuis zaten mijn man, zuster en ik bij ons thuis in de zitkamer. Mijn dochter was met de kleinkinderen naar het Midden-Oosten vertrokken voor een bezoek aan de familie van haar man. Mijn zuster merkte op dat het niet erg op eerste kerstdag leek en ik beaamde dat de stemming erg mat was. Op dat moment reed er een tiener op een fiets langs het raam aan de voorkant met een schitterende witte hoed op. Mijn man ging naar buiten om te kijken wie het was, maar er was niemand te zien. We vroegen ons af of we een bezoek van een Meester gehad hadden. Na het voorval was de stemming opgewekt en de rest van de kerstdagen leek veel beter.
Mevr. M. L. Sutton (Coldfield, GB).
De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat de ‘tiener op de fiets’ Maitreya was.

 

Twee appels met de wonderbaarlijke kruisjes die door Maitreya werden gemanifesteerd