Tekenen van de tijd - mei 2004


Ufo-waarnemingen over de hele wereld

Share International maakt geregeld melding van waarnemingen van ruimtevaartuigen. De kleine selectie hieronder is slechts een fractie van de vele berichten uit de media wereldwijd. Van de volgende berichten is door Benjamin Creme’s Meester bevestigd dat het hier gaat om waarnemingen van echte vaartuigen, in alle gevallen van Mars, tussen november en december 2002.

V. De website www.siriusufo.org meldde deze merkwaardige gebeurtenis: Een meteoor die op 1 november 2002 de dampkring van de aarde boven Turkije binnenkwam en waarschijnlijk een grote ramp zou hebben veroorzaakt, werd door een ufo verpulverd en onschadelijk gemaakt voor hij kon inslaan. Dit is de conclusie van een onderzoekscentrum dat de verslagen van zes vliegtuigbemanningen onderzocht. Er zijn van deze gebeurtenis ook foto’s en video-opnamen gemaakt door amateurs.
1) Was er op 1 november werkelijk een reusachtige meteoor boven Turkije? 2) Zo ja, vernietigde de ufo de meteoor en waarom? 3) In wiens opdracht zou een ufo dit doen? 4) Waar kwam deze ufo vandaan en hoe kan een ufo zo snel reageren?

BC: 1) Ja. 2) Ja. Hij zou enorm veel schade hebben aangericht en levens hebben gekost. 3) Er is een doorlopende opdracht aan ufo-bemanningen om op deze manier te helpen. 4) Mars. Zij werken niet in ‘tijd’ zoals wij die kennen.
Voor ooggetuigenverslagen zie het tijdschrift Share Nederland, mei 2004

Mysterieuze ‘tovercirkels’ in zuidelijk Afrika

Botanici zeggen dat ze de mysterieuze ronde plekken van kale zandige aarde die in het grasland in zuidelijk Afrika werden gevonden, niet kunnen verklaren. Men onderzocht mogelijke oorzaken voor de ‘tovercirkels – radioactieve grond, giftige proteïnen achtergelaten door giftige planten, en termieten die de zaden eten. Maar volgens het tijdschrift New Scientist worden geen van deze theorieën voor de ringen met een diameter van twee tot tien meter door de onderzoeken ondersteund.
De cirkels worden aangetroffen in de westelijke kustrand van de Namibische woestijn, van zuidelijk Angola tot de Oranjerivier in Zuid-Afrika. Ze zijn gemakkelijk te zien omdat ze in het midden kaal zijn en toch een ongewone welige omtrek hebben van lange grassen, die duidelijk afsteken tegen de schaarse vegetatie van de woestijn. In het begin van de jaren ’70 begonnen onderzoekers zich te interesseren voor hoe de cirkels ontstonden. De ‘tovercirkels’ zijn zo bekend geworden dat ze opgenomen zijn in toeristische rondreizen.
“Het is nog steeds een mysterie,” zegt Gretel van Rooyen, botanicus aan de Universiteit van Pretoria, die het onderzoeksteam leidt. Van Rooyen onderzoekt de theorie dat toxische elementen zijn afgezet in de vorm van een cirkel, die het het plantenleven onmogelijk maakt om daar te aarden. “Maar zelfs als wij ze vinden, is ons volgende probleem hoe ze daar kwamen — vooralsnog komen we niet verder dan de kaboutertjes,” aldus van Rooyen. (Bron: BBC, New Scientist, GB)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de ‘tovercirkels’ landingsplekken zijn van ufo’s, variërend van verkenningsvaartuigen (de grootste cirkels) tot onderzoeksschijven. De kale centra zijn niet veroorzaakt door gifstoffen, maar door de hoogpulserende straling van de vaartuigen. De overdadige grassen langs de omtrek worden gestimuleerd door de hoogenergetische uitstroming. De vaartuigen komen in ‘moederschepen’, voornamelijk van Mars en Venus.)