Tekenen van de tijd - juli/augustus 2005

Cirkelvormige regenboog

In mei 2005 verscheen tot twee keer toe een mysterieuze cirkelvormige regenboog op het plafond van een kerk in het district Casey in de staat Kentucky (VS).
Dominee Rick Hogue zag de regenboog voor het eerst op 22 mei, terwijl hij in het sanctuarium van de Rich Hill-kerk les gaf aan de zondagschool. Hij beschreef het verschijnsel als een ring van licht, met een diameter van ongeveer twee meter, die ietwat in lengte, breedte en van kleur veranderde voordat hij verdween.
De afbeelding van de regenboog verscheen opnieuw bij het begin van de ochtenddienst op het lage, betegelde plafond van het sanctuarium en werd door 60 leden van de congregatie gezien. Dominee Hogue vertelt: “Hij had drie heldere lichten in het midden. Ik had genoeg getuigen. Toen hij voor het eerst verscheen, was iedereen vol ontzag helemaal stil. Het was ongelooflijk hoe helder en stralend hij was.” Zijn vrouw beschreef de kleuren als purper, rood, groen met sporen van geel.
De lucht buiten was bewolkt. De dominee stelde de jaloezieën bij, verplaatste heldere voorwerpen en draaide het licht uit om te zien of een weerspiegeling van licht de oorzaak was, maar de regenboog bleef onveranderd, en verdween slechts toen de dienst eindigde. “Ik vraag de Heer nog steeds om inzicht over wat het allemaal te betekenen heeft,” zegt Hogue. (Bron: Courier Journal, Casey district, VS)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de cirkelvormige regenboog door Maitreya werd gemanifesteerd.)

Lichtzegeningen

Share International publiceert geregeld foto’s waarop ‘lichtzegeningen’ te zien zijn. Hierbij gaat het meestal om foto’s waarop na het ontwikkelen een bundel of werveling van licht te zien is. Deze lichtpatronen worden niet veroorzaakt door gebreken aan de film of fouten bij het ontwikkelen en zijn alleen te zien op de foto in kwestie, niet op het hele rolletje. De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het zegeningen zijn die worden gemanifesteerd door Maitreya of de Meester Jezus.

Lichtcirkels

Share International ontvangt een groot aantal foto’s van over de hele wereld waarop ‘cirkels van licht’ te zien zijn die plotseling op gebouwen, op straat of op andere oppervlakken verschijnen wanneer de zon schijnt, vaak gedurende een aantal dagen of weken. Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze lichtwonderen worden gemanifesteerd door de Ruimtebroeders, in samenwerking met Maitreya. Wij drukken hier een kleine selectie af uit de talloze pakketten die wij van lezers ontvangen.

Hier staat een greep uit deze foto's