Tekenen van de tijd - december 2006

Kermis-‘engel’

Op vrijdag 20 oktober 2006 bezochten Catherine Austin en haar zoons de jaarlijkse kermis van zuid-Carolina in Columbia (VS) en namen  vanuit het hoogste punt van het reuzenrad digitale foto’s van het uitzicht bij nacht. Op het moment zelf merkten ze niets ongewoons op, maar eenmaal weer thuis zagen ze op een van de foto’s een figuur met stralende vleugels, die aan de donkere nachtelijke hemel zweefde.
“Het leek precies een engel,” vertelde Catherine Austin in een lokaal tv-nieuwsprogramma. “Er was zelfs een lichtstraal die van de onderkant van de foto naar het lichaam van de engel ging en precies in het midden van de foto loopt — en ik geloof in engelen. Het is precies een engel.” Hoewel sommigen sceptisch zijn, zien volgens Catherine de meesten die de foto onder ogen krijgen er onmiddellijk een engel in.
Haar zoon Frederick is het met haar eens. “Het heeft een hoofd, vleugels, benen, en als dat niet op een engel lijkt, weet ik niet wat dan wel,” zei hij. (Bron: www.witx.com) 
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het beeld van de ‘engel’ op de foto door Maitreya werd gemanifesteerd.)

Houten kruis straalt beeltenis van Jezus uit

Mensen van alle religies zijn naar een presbyteriaanse kerk in Shillong (Meghalaya, India) gestroomd om een houten kruis te bekijken dat sinds augustus 2006 een lichtschijnsel en de beeltenis van Christus uitstraalt.
In de vroege ochtend van 5 augustus 2006, toen de kerk vol met zingende mensen was, riep een jongetje: “Jezus, Jezus! Kijk, Jezus!” Toen ze omhoog keken, zagen de mensen het kruis boven de kansel schijnen en iets tonen wat op de gedaante van een man leek. Rijk en arm stroomden naar de presbyteriaanse Malki-kerk toen het nieuws zich verspreidde dat Jezus Christus op een halo verscheen die het houten kruis uitstraalt.
Barkos Warjri vertelt: “Het kruis gloeit zelfs wanneer de lichten in de kerk uitgeschakeld zijn. Mijn neef was een van degenen die genoeg moed opbrachten om dat te testen en mijn zuster was op 1 oktober in de kerk toen de lichten werden uitgeschakeld: het kruis bleef gloeien, in een donkere omgeving zelfs helderder.” (Bron: Deccan Herald, Daily News & Analysis, India; BBC News, VK; OpenHeaven.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de beeltenis van Jezus door Maitreya op het kruis werd gemanifesteerd.)

Geurend water druppelt van Maria-beeld

Honderden mensen van verschillende religieuze overtuigingen reisden naar het huis van een katholiek gezin in het dorp Velli, nabij Fort Kochi (Kerala, India), toen het nieuws zich verspreidde dat er wonderbaarlijk welriekend water uit een Maria-beeld komt.
Het wonder werd voor het eerst op 21 augustus 2006 opgemerkt. Een ooggetuige zei dat het water “heerlijk ruikt”. De plaatselijke winkelier Alexander Jacob zei: “Het is waar. Ik heb het water dat uit het beeld drupt aangeraakt. Het is een wonder van Moeder Maria.” (Bron: zeenews.com; indian catholic.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het wonder door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

Genezende bronnen in Zwitserland

In augustus en september 2006 verschenen er berichten over de ontdekking van genezende bronnen in Zwitserland. Een plaatselijke krant in Heiligkreuz, bij Luzern, bracht het verhaal van een geneeskrachtige bron bij het huis van een groep Franciscaanse nonnen in Ingenbohl. Men kwam erachter dat het water genezende krachten had toen een oude, zieke kat het water dronk en onmiddellijk genezen was. Sindsdien heeft de plaatselijke gezondheidsconsulente zuster Pauline Felder verbazingwekkende verbeteringen waargenomen in mensen en dieren die van het water drinken.
Lokale media berichtten ook over een geneeskrachtige bron bij het Benedictijner klooster in Einsiedeln, bij Zürich. Het klooster wordt al langer in verband gebracht met wonderbaarlijke genezingen en heeft eeuwenlang pelgrims getrokken, die nog steeds het beeld van de Zwarte Madonna bezoeken waarvan wordt aangenomen dat het geneeskrachtige eigenschappen heeft.
Er werden nog twee bronnen gemeld: een bergbron in de Alpen bij Braunwald, oostelijk Zwitserland en een bron in Flüeli-Rauft, in het kanton Obwalden, centraal Zwitserland. Dit laatste was de geboorteplaats van Broeder Klaus, de 15de eeuwse kluizenaar die vereerd wordt als de “vader van de Zwitserse neutraliteit”. (Bron: Entlebucher Anzeiger, zuid-oost Zwitserland, Zeitenschrift, Glüchspost; www.stacher.ch, Zwitzerland)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat alle vier bronnen werden geënergetiseerd door de Meester die Maria was. Hij verklaart ook dat dezelfde Meester verantwoordelijk is voor de wonderbaarlijke genezingen die in verband worden gebracht met het beeld van de Zwarte Madonna.)

Lichtkruis in Indiaas ziekenhuis

Tijdens een televisieprogramma over traditionele Indiase geneeskunde dat op 3 september 2006 door het Japanse Kanaal 6 werd uitgezonden, zag een kijker een klein lichtkruis verschijnen op het raam van de directeurskamer in het Praja Ayurveda-ziekenhuis, een openbaar ziekenhuis in Calicut, zuid-India. De directeur, dr. Madavan, levert medische zorg voor eenderde van de kosten die door andere Ayurvedische klinieken in rekening worden gebracht, terwijl hij alleen rekeningen indient bij mensen die het kunnen betalen, niet bij de armen. (Bron: via SI website)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het lichtkruis werd gemanifesteerd door Maitreya. Het verscheen op het moment dat het centrum werd gefilmd. De Indiase dokter noch de medewerkers van de Japanse televisie hebben het opgemerkt. Het is een van de wonderbaarlijke tekenen van Maitreya’s aanwezigheid.)

Heilige reliek in Brugge

In de Basiliek van het Heilig Bloed in het Belgische Brugge wordt een reliek – een kristallen flesje –  bewaard waarvan wordt gezegd dat ze een druppel bloed van Jezus bevat en volgens de overlevering in 1149 tijdens de tweede Kruistocht door Dietrich van Alsace is meegenomen uit Constantinopel. In de basiliek wordt verscheidene malen per dag een korte ceremonie gehouden waarbij de reliek aan de gelovigen wordt getoond die het mogen naderen en het aanraken terwijl zij een persoonlijk gebed zeggen. Elk jaar in maart wordt het reliek door de straten van Brugge gevoerd tijdens de Processie van het Heilig Bloed. (Bron: planetware.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het niet het bloed is van Jezus, maar van een andere heilige — Johannes de Doper.)

Foto's van deze maand (Engels)