Tekenen van de tijd - mei 2006

Tekenen in overvloed

Al vele jaren wordt Share International bedolven onder foto’s uit de hele wereld met wonderbaarlijke zegeningen en patronen van licht. We hebben inmiddels een enorme voorraad, een fascinerende en ontzagwekkende verzameling foto’s.
Deze keer presenteren we een kleine selectie van de aanhoudende stroom van ‘wonderfoto’s’ die we uit de hele wereld ontvangen, en we willen van de gelegenheid gebruik maken om de lezers te bedanken die ze insturen, in de wetenschap dat ze bijdragen aan het steeds toenemende aantal tekenen die Maitreya’s aanwezigheid in de wereld inluiden.

Boodschap van Maitreya

Aan het einde van het interview met Benjamin Creme op Radio Ici & Maintenant in Parijs (Frankrijk) op 6 april 2006, gaf Maitreya een zegening en de volgende boodschap via Benjamin Creme:
Mijn vrienden, Ik ben dichter bij jullie dan je wellicht denkt. Mijn hart klopt gelijk met dat van jullie. Mijn hart huilt om het lijden van zo velen. Toch weet Ik dat het hart van hen die Mij nu horen open is en bereid om te helpen. Vrees niet, Mijn vrienden. Geef moedig en bereidwillig om allen in nood te helpen. Wanneer jullie dit doen, betreden jullie dat gebied van goddelijkheid van waar jullie komen. Dit is de werking van goddelijkheid zelf.
Dus, Mijn vrienden, wacht niet langer op de manifestatie van de grote veranderingen die zullen komen. Breng ze tot stand door jullie daden. Denk ruim. Bedenk dat je broeders en zusters jullie zelf zijn, gelijk over de hele wereld. Doe dit, Mijn vrienden, en zie Mij zeer spoedig.
Mijn hart omvat jullie allen.

Foto's van deze maand (Engels)