Tekenen van de tijd - maart 2006

Wonder op St George’s Hill

In de stad Sault Ste Marie (Ontario, Canada) op de St George’s Hill staat een 57 meter hoog, verlicht, stalen kruis. Het is het eerste dat bezoekers uit de VS zien wanneer ze over de International Bridge Canada binnenrijden. Het is bedoeld als symbool van spirituele eenheid in het geografische middelpunt van Noord-Amerika en is bekend geworden als “Het kruis in het middelpunt van het Continent”. Aan de voet van het kruis ligt de niet-confessionele Oase van Vrede-tuin, evenals een Franstalige school, de Notre Dame des Grands Lacs.
Op maandag 24 januari 2005 zagen het hoofd van de school, Stephane Picard, de tuinman Gerry Ouellette, de leraar wiskunde Christopher Gravelle, en een groot aantal leerlingen de staalconstructie tweeënhalf uur lang van de ene kant naar de andere zwaaien. “Ongeveer 8 tot 9 meter onder de kruisarmen tot aan de grond  bleef stevig op z’n plaats,” vertelde Gravelle. Boven dat punt bewoog het kruis zich van links naar rechts, 30 cm in elke richting. Gravelle begon het ritme te tellen, dat uitkwam op ongeveer 44 slagen per minuut. “Het bewoog zich regelmatig, als een metronoom, van links naar rechts,” zei hij. De leraren waren zo bezorgd dat de lessen voor de veiligheid tijdelijk naar de schoolbibliotheek werden verplaatst.
Alle getuigen verklaarden dat er geen wind was en dat ze de constructie nooit eerder hadden zien bewegen. Het hoofd van de school en de wiskundeleraar hoorden beiden een knakkend geluid aan de top van het kruis terwijl het bewoog, dus belden ze een ingenieursfirma om het te laten controleren op materiaalschade. Ingenieur Bob Wood vond geen materiaalschade, en zei dat het kruis zich niet op de beschreven manier kon bewegen, hoewel hij de getuigenverklaringen niet kon weerleggen. Maar Gerry Ouelette, die een boek over de geschiedenis van het kruis heeft geschreven, The Cross at the Centre of the continent, weet zeker dat het een teken was. (Bron: www.sootoday. com)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het zwaaiende kruis een teken was gemanifesteerd door Maitreya, dat de mensen Hem spoedig zullen zien.)

Teken van de vis

‘Oscar’ is een vis met een bijzondere boodschap. Hij leeft in een aquarium in Water Aquatic, een dierenwinkel in Waterfoot (ongeveer 48 km ten noorden van Manchester, VK).
De twee jaar oude albino vis Oscar heeft heel wat aandacht gehad sinds moslimleden van de gemeente Waterfoot opmerkten dat de tekening op de schubben van Oscar het woord “Allah” in Arabisch schrift vormen
Bovendien blijkt dat Oscar niet slechts één boodschap, maar nog een wonderbaarlijk teken aan de andere zijde van zijn lichaam met zich meedraagt — het woord “Mohammed”. Oscar, die uit Singapore is geïmporteerd, is gefilmd en gefotografeerd, en is in kranten en op de televisie verschenen.
Plaatselijke inwoners stromen toe om de bijzondere vis te zien. “Er is geen twijfel mogelijk,” zei Mohammed Riaz-Shahid, de bedrijfsleider van een naburig bedrijf. “De tekening is duidelijk te zien. Allah aan de ene zijde, Mohammed aan de andere. Christenen, joden — zij geloven allemaal in God, dus laat God aan iedereen een teken zien, een teken dat hij hier is.”
Een van de bezoekers vertelde dat hij de avond voordat het nieuws over Oscar de media bereikte, een droom had gehad over een walvis met de woorden “Mohammed” en “Allah” op zijn hoofd. “Het is waar, het is waar,” zei hij. “Zodra ik het hoorde, ben ik hierheen gesneld. Ik had geen aandacht geschonken aan mijn droom, totdat ik de vis op de televisie zag.” Hij bekeek de schubben van Oscar en was overtuigd dat de tekening echt is. Hij gelooft dat het een teken van God is. (Bron: Guardian, VK)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat de tekening op Oscar een echt wonder is dat door Maitreya gemanifesteerd is.)

Kruisen van licht

In juni 1988 maakte de medewerker van Maitreya bekend dat de tekenen van Maitreya’s aanwezigheid in aantal zouden toenemen: “Hij zal de wereld met zulke gebeurtenissen overspoelen dat het denken het nooit kan begrijpen.” In mei 1988 werden de eerste kruisen van licht gemeld in de wijk El Monte in Los Angeles (VS). Sindsdien zijn er in vele delen van de wereld kruisen van licht verschenen, waaronder in Canada, Japan, Duitsland, Slovenië, de VS, de Filippijnen en het VK.
De kruisen, die in ramen verschijnen en door Maitreya geactiveerd worden, stralen geestelijke energie uit, die op mensen die ze zien een weldadige invloed heeft, waarbij zowel fysieke als emotionele aandoeningen genezen worden. Frances Robinson maakte over dit verschijnsel een bekroonde documentaire. In een interview in The Whole Life Times, zei ze: “Deze kruisen verschijnen wanneer je door een van de ramen kijkt als er een lichtbron aan de andere kant van het raam is, of het nu een gloeilamp, een kaars of de maan is. Het kruis staat niet in het raam, hoewel het lijkt alsof het zich van binnenuit of van buiten op het raam bevindt.” Sinds 1988 heeft Share International berichten over kruisen van licht in vele vormen en afmetingen gepubliceerd, zoals de 12 meter hoge kruisen die in de ramen van de doopsgezinde kerk Copper Ridge in Knoxville (Tennessee, VS) verschenen.
Share International heeft onlangs onderstaande melding van nieuw ontdekte kruisen van licht ontvangen (zie ook de rubriek “Lezers schrijven”).

Op de avond van 12 januari 2006 hielden we in het esoterische centrum Akazienhof, Akazienstrasse 27, Berlijn, een lezing over de Wederverschijning. Tijdens de lezing hadden we het over sommige van de wonderen gehad, zoals de kruisen van licht waarover we langer dan gepland spraken, omdat er ook enkele vragen over waren. Toen de lezing was afgelopen, kwam een van de toehoorders, een bejaarde dame, heel opgewonden terug en vertelde dat ze op weg naar buiten in de ramen van het trappenhuis kruisen van licht had gezien. Dus gingen we kijken en het leken echte kruisen van licht. Hoewel we daar eerder een tweetal lezingen gehouden hadden, had niemand in het trappenhuis kruisen van licht opgemerkt. Er straalde een sterke energie van uit, en we voelden ons heel gelukkig.
P.S. en O.S., Berlijn (Duitsland).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat de kruisen van licht door Maitreya gemanifesteerd werden)

Foto's van deze maand