Tekenen van de tijd - november 2006

Gouden energie overspoelt zaal

Voordat de lezing begon Nadat de lezing begon

Amsterdam, september 2006 —Een opmerkelijk paar ‘voor-en-na’-foto’s. Aan het begin van Benjamin Creme’s lezing op 20 september 2006 in Amsterdam nam een bezoeker uit Duitsland deze foto van de overschaduwing van Benjamin Creme door Maitreya, onmiddellijk nadat de heer Creme op het toneel verscheen. Deze ‘overschaduwing’ vindt plaats bij elke lezing en nu en dan wordt dit door iemand op foto vastgelegd. Dit is het meest recente voorbeeld van dit buitengewone gebeuren en laat de geestelijke energieën zien die de lezingzaal binnenstromen.
De overschaduwing door Maitreya leek de hele avond vrijwel constant door te gaan; dit was niet alleen voelbaar voor degenen die bekend zijn met de uitstroom van dergelijke energieën maar ook voor het gehele publiek. Na de laatste overschaduwing was het duidelijk dat mensen geroerd waren door de ervaring van de lezing en door de energieën, omdat niemand leek te willen vertrekken of ‘de betovering’ te willen verbreken. De foto onder, genomen door dezelfde fotograaf, toont hetzelfde tafereel kort voor Benjamin Creme de zaal binnenkwam.

Glasscherven uit voorhoofd Nepalees meisje

Op miraculeuze wijze en zonder pijn verschijnen stukjes glas uit het voorhoofd van de 12-jarige Sarita Bista uit Tikupur, west-Nepal. Sinds januari 2006 zijn circa 130 scherfjes naar buiten gekomen en sinds augustus gebeurt dit dagelijks. De stukjes glas zijn ongeveer 3,8 bij 1,3cm. “In het begin kwam er een blaar aan de zijkant van haar voorhoofd. Wanneer we eraan krabden, kwam er een glasscherf uit,” vertelde haar moeder. Het bloedt een beetje wanneer de scherf naar buiten komt, maar de wond heelt snel. (Bron: www.kantipuronline.com; www.southasianmedia.net)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Maitreya dit wonder manifesteert.)

 

Foto's van deze maand (Engels)