Tekenen van de tijd - september 2006

 “Gods water”

Al drie maanden stroomt er in San Antonio (Texas, VS) water uit een “mysterieuze boom”, niettegenstaande de droogte van deze zomer. Het water is koel en er zijn aanwijzingen dat het genezende eigenschappen heeft.
Het water, door mevrouw Lucille Pope beschreven als “water van God”, spuit uit de schors van een rode eik in haar tuin. “Wat voor mysterie is dit, water dat uit een boom komt?”
De water-boom werd ontdekt door Lloyd, de zoon van mevrouw Pope, en wordt nu door de Dienst Bosbeheer van Texas, lokale boomkwekerijen en de waterbeheerinstantie van Edwards onderzocht. Tot dusver kan niemand een bevredigende verklaring geven waarom er in een droge periode water uit een rode eik stroomt.
Mevrouw Pope zegt dat ze alleen maar wil weten of “het een genezende boom is of gezegend water”. “Dat is Gods water. Niemand behalve God weet het,” zegt ze.
Zij herinnert zich dat een bezoeker een spinnenbeet depte met een paar druppels van het water en dat de zwelling verdween. Zij begint te geloven dat de “mysterieuze boom” inderdaad bijzonder is en het water genezende eigenschappen bezit. (Bron: Associated Press, CNN, VS)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat deze manifestatie een van de talloze tekenen is van Maitreya’s aanwezigheid. Het werd gemanifesteerd door Maitreya en het water bezit genezende eigenschappen. Dit is niet een van de 777 waterbronnen die door Maitreya worden gecreëerd; de energie is anders.)

Huilend beeld op Malta

Een Maria-beeld, eigendom van een vrouw in de stad Birzebbuga op Malta, huilt bloed. Na aankoop zette de vrouw het beeld van kunsthars, dat uitgestald had gestaan in een dierenwinkel, op 20 januari 2006 in haar huis neer. Drie dagen later begonnen er rode tranen uit het beeld te vloeien. De eigenares van het beeld stelde de autoriteiten van de plaatselijke katholieke kerk op de hoogte, die de vloeistof onderzochten en verklaarden dat het menselijk bloed was. De kerk maakte ook bekend dat een week nadat de tests waren uitgevoerd, er weer tranen uit het beeld vloeiden. (Bron: di-ve.com, maltamedia.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat Maitreya dit wonder manifesteerde.)

Stigmata

Volgens een katholieke priester vertoont een lid van zijn parochie in Rockingham (Perth, West-Australië) stigmata — wonden aan handen en voeten die lijken op de wonden op het gekruisigde lichaam van Jezus.
De priester, Finbarr Walsh, die zegt dat hij in de 50 jaar dat hij in dienst van de kerk is nog nooit zoiets gezien heeft, vertelde dat de 50-jarige vader van drie kinderen bloedende stigmata aan handen en voeten heeft, en dat hij visoenen en honderden boodschappen ontvangt van Maria, die op de achtste dag van elke maand, en soms vaker, aan hem verschijnt. “Ik heb de wonden gezien. Ze zijn echt,” zegt pastoor Walsh. “Hij krijgt de wonden van Jezus op zijn handen en voeten. Je ziet ze bloeden. Wanneer hij ze heeft, heeft hij erg veel pijn. Maar de wonden verdwijnen binnen 24 uur. Het moet een wonder zijn.” De katholieke aartsbisschop van Perth, Barry Hicky, weigert over het verschijnsel te praten en de man zelf, die alleen met Ian wordt aangeduid, vertelde aan verslaggevers dat hij door de katholieke kerk gevraagd was niet met de media te praten. Op de vraag of hij geschrokken was door de ervaringen, antwoordde hij: “Nee, waarom zou ik?” (Bron: The Sunday Times, Australië)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat dit een authentiek wonder is van de Meester Jezus en de Meester die Maria was.)

Vijf ufo’s boven Milaan

In de nacht van 4 februari 2006 tussen 23.00 en 05.00 uur werden in de lucht boven Milaan (Italië) ufo’s waargenomen. Aanvankelijk dachten ooggetuigen dat de voorwerpen sterren waren, maar de ufo’s veranderden van vorm en kleur, wat waarnemers ertoe bracht de politie en de media op te bellen. De Italiaanse televisie en andere media deden verslag van de gebeurtenis en kwamen tot de conclusie dat er geen verklaring was voor de voorwerpen.
(Bron: www.unknown country.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het authentieke waarnemingen waren van ruimteschepen van Mars.)

Vijf vuurbollen

Vijf heldere oranjerode vuurbollen vlogen op 1 juli 2006 geluidloos in een rechte lijn over een groot gebied van Nederland. Er werden verscheidene waarnemingen gemeld; het was een wolkenloze, heldere sterrenhemel toen de voorwerpen tussen 23.00 uur en middernacht ontdekt werden. In een paar gevallen keken groepen mensen naar de voorwerpen en maakten video-opnamen van de stralende lichten. De ongeïdentificeerde voorwerpen werden boven randgemeenten bij Amsterdam gezien, terwijl ze naar Schiphol koersten.
Een presentator van het ontbijtprogramma op Radio 2 kreeg een aantal telefoontjes van luisteraars die aangaven dat er geen flitsende lichten waren, dat de voorwerpen geluidloos waren, een wit licht aan de onderkant leken te hebben en zich snel voortbewogen. (Bron: RTV Noord-Holland)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de “vijf heldere oranjerode bollen” authentieke waarnemingen waren van ruimteschepen van Mars.)

 

Foto's van deze maand (Engels)