Tekenen van de tijd - juli 2007

Ufo-waarnemingen in Peru

Op 20 mei 2007 zagen honderden mensen in Lima (Peru) in vol daglicht een vloot ufo’s. Meer dan 20 heldere lichten werden in de lucht gezien, die meer dan 30 minuten lang ‘dansten’ en verschillende patronen vormden. De waarneming werd door ATV Television op film opgenomen, in Peru uitgezonden, en kan inmiddels bekeken worden op de website van YouTube.
Een ooggetuige zei: “Ik geloof helemaal niet in ufo’s, maar dit is duidelijk onverklaarbaar. Deze middelgrote ronde objecten bewegen zich te snel in alle richtingen om vliegtuigen of iets dergelijks te zijn.” Gezagvoerder bij de Peruviaanse luchtmacht Julio Chamorro zei: “Dit is zeker een onbekend luchtverschijnsel. We kunnen niet verklaren wie of wat deze witte bollen in de lucht heeft gelanceerd, hiervoor ontbreekt het ons aan een technische verklaring. Om die reden is het een abnormale gebeurtenis.” Hoewel Chamorro voorzichtig was om uitdrukkelijk over ufo’s te praten, liet hij enkele films zien die in 1992 en 1993 in Mexico waren opgenomen waar gelijksoortige witte bolpatronen in de lucht werden gezien. Chamorro voegde eraan toe dat “het belangrijk is om een onderzoek in te stellen naar de bron van deze talrijke lichtbollen, anders zouden ze normale manoeuvres in de lucht kunnen verstoren. Met dit doel werken enkele regerings- en legerteams in Chili en Peru samen om antwoorden te vinden voor dit soort verschijnselen.” (Bron: ATV Television, Peru)
Om de video-opnamen van de ufo’s te zien, zoekt u op www.youtube.com naar ‘UFOs Peru 05-21-07’.
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat deze waarnemingen authentieke ruimtevaartuigen van Mars waren.)

Arts: “Wonderbaarlijke genezing”

Voor Donna Sikes uit Cadillac (Michigan, VS) was de vraag niet of zij een operatie nodig had om een 8mm grote hersentumor te verwijderen, maar wanneer en hoe. Terwijl zij in haar pick-up naar Dearborn reed voor een preoperatieve afspraak en een MRI-scan ter voorbereiding van de zeer riskante procedure, besloot ze een cassettebandje te spelen om haar gezelschap te houden. Het bandje had de titel ‘Oneindige Kracht — Gods Plan voor Wonderbaarlijk Leven’ en was van Gordon en Pat Robertson.
“Het bandje zegt je hand te leggen op de plek waar de ziekte is en dat deed ik, en ik was de hele weg erheen in de geest en ik zei: ‘Jezus neem het weg, Ik ben helemaal alleen en heb niemand om me te helpen.’”
Wat er toen gebeurde beschreef Donna Sikes als een wonder. “Ik zat alleen in mijn auto met het bandje,” herinnerde ze zich. “Het was het bandje, maar Jezus deed het. Ik voelde warmte. De hele weg naar het ziekenhuis leek het alsof ik in de hemel reed.” En onder het rijden voelde ze Gods aanwezigheid, de Heilige Geest vertelde haar dat alles goed zou komen. “Ik wist al dat Jezus hem van mij zou wegnemen,” zei ze. “Ik was nooit bang voor die tumor.”
Gedurende de MRI-scan pauzeerde de technicus, duidelijk in de war gebracht, en vroeg waarnaar zij eigenlijk verondersteld werd te kijken. Sikes vertelde haar dat ze scanden voor een tumor aan de hypofyse, maar dat ze wist dat ze die deze keer niet zouden vinden, hoewel de twee eerdere scans de tumor duidelijk hadden aangetoond. Sikes bleek het bij het rechte eind te hebben: de technicus kon geen gezwel vinden en ook op de scan was geen spoor van de tumor te ontdekken. De dokter van Sikes onderzocht de testresultaten en vertelde haar: “Er is niets te zien in je hoofd.”
Dr. Alicia Elmore van de huisartsenpraktijk van Cadillac schreef ter bevestiging dat de tumor was verdwenen: “Ik bekeek zelf de films en de verslagen opnieuw en heb er geen medische verklaring voor behalve dat ik het een wonderbaarlijke genezing kan noemen.”
“We hebben hier twee van haar oude MRI-scans,” zei ze later bij een interview. “Ik kan hem [de tumor] daar zien.” Dr. Elmore vervolgde met te zeggen dat behandeling met medicijnen kan helpen tumoren te doen slinken, maar dat in het geval van Donna Sikes “…er geen aantekening is dat zij enig medicijn had ingenomen”.
Haar wonderbaarlijke genezing heeft het leven van Donna Sikes veranderd. “Ik geloofde voorheen al in God, maar nu praat ik met hem. Ik wist niet hoeveel hij van mij houdt.” “Jezus verricht wonderen,” zei ze. (Bron: Cadillac News, Michigan, VS)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat Donna Sikes alleen door haar geloof werd genezen. Er was geen Meester betrokken bij haar genezing.)

Huilend Maria-beeld in Florida

Een beeld van de Maagd Maria in een meubelzaak in Orlando (Florida, VS) blijkt te huilen. De marmeren replica van de Piëta van Michelangelo die de Maagd Maria en het lichaam van Jezus uitbeeldt, werd in maart 2007 uit Europa verscheept naar de meubelzaak Castle.
Volgens de mede-eigenaren Les Roberts en Kim Wilson bleek een grijze traan, die op de linker wang van het beeld was gezien, van binnen het beeld zelf te komen. “We begonnen te merken dat er een grijs streepje was dat iedere dag donkerder werd,” aldus Les Roberts. Toen het beeld in de winkel werd uitgepakt, bemerkten werknemers op het ooglid van het beeld een zwarte plek. Gedurende de volgende vier weken werd het beeld buiten gelaten, en het vlekje werd geleidelijk aan een dunne streep vanaf de wang naar beneden. Duizenden mensen hebben de winkel bezocht om het beeld te zien, dat geveild zal worden om $130.000 bijeen te brengen voor een vrouw die een niertransplantatie nodig heeft. (Bron: News4jax.com, Orlando Sentinel, www.local6.com, VS)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit een authentiek wonder is dat gemanifesteerd wordt door de Meester Jezus.)

Foto's van deze maand (Engels)