Lezers schrijven - december 2008

De tijd is gekomen

Iedere ochtend wanneer ik mijn gebeden opzeg, gebruik ik de ‘hand’ van Maitreya. Een paar dagen geleden [in oktober 2008] vroeg ik om hulp en praatte tegen Maitreya, toen de woorden ‘de tafel is gedekt’ in me opkwamen, waardoor ik meteen stopte. Er was me heel lang geleden verteld dat de huidige ontwikkelingen zouden komen en ik heb geduldig gewacht tot Maitreya zich bij ons voegde. Misschien ‘is de tafel gedekt’ voor Zijn terugkeer?
Kunt u mij zeggen of er tot mij werd gesproken en door wie?
P.W., Sutton Coldfield (Engeland).
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Maitreya de woorden in haar denken plaatste.

Zo zie je ons, zo zijn we weg!

In 1999 was ik op weg naar de lezing van Benjamin Creme en stond op Red Lion Square in Londen bijna een uur op een bus te wachten. Vanwege rugproblemen kon ik niet langer staan. Ik realiseerde me dat ik erg laat voor de lezing zou zijn en besloot naar huis te gaan. Ik ging naar station Charing Cross, haalde mijn uitschuifbare wandelstok te voorschijn en leunde tegen een kiosk voor steun.
Twee zwaargehandicapte mensen kwamen bij het station vanuit de ingang Villiers Street. Ze hielpen elkaar bij het lopen, ze leken heel terneergeslagen en uitgeteld. Ik had het gevoel dat ze niet alleen onderweg hadden moeten zijn. Ik keek even weg omdat ik niet wilde staren, maar ik was bezorgd. Toen ik weer keek, zat de vrouw op de grond tegen de kiosk geleund en gaf de man haar een kop koffie en een hamburger. Ik keek weer een minuutje weg en toen ik opnieuw keek, waren zij beiden verdwenen! Waren zij Meesters?
A.J., Sidcup (Kent, VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘gehandicapte man’ Maitreya was en de ‘vrouw’ de Meester Jezus.

Twee ervaringen van dezelfde persoon:

Serieuze bedelaar

Ik wil u graag twee ervaringen vertellen die grote indruk op mij maakten.
(1) In december 1997 maakte ik een wandeling in Mexico-Stad en liep naar een bedelaar toe om met hem te praten en wat geld te geven. Ik vroeg hoe het met hem ging en herinner me dat hij zei: “De mensen zijn heel bezorgd, omdat de tekenen van de profetieën van het einde van de wereld verschijnen en zij niet in een goede relatie met God staan; ze zouden hun relatie met Hem moeten verbeteren.” Ik vroeg hem hoe hij heette en hij antwoordde: “Juan Israël.” Ik kwam naderhand vele malen langs die plek, maar heb hem niet meer gezien. Was deze bedelaar een bijzonder iemand?
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘bedelaar’ de Meester Jezus was.

Je beste vriend

(2) De andere bijzondere ontmoeting was in oktober 1999. Ik liep naar de uitgang van een supermarkt dichtbij waar ik woon. Ik zag een witte hond zonder halsband en heel schoon. Het klikte bijna meteen tussen ons en we begroetten elkaar als oude vrienden. Ik dacht dat hij op zijn baas wachtte, maar hij begon me te volgen. Ik zei hem dat hij daar moest wachten. Het was dinsdag. Op vrijdag, toen ik wat boodschappen in de supermarkt ging doen, keek ik naar hem uit, maar kon hem niet vinden. Toen ik in de rij stond om te betalen, zag ik hem bij de ingang aan de rechterkant zitten. Hij leek alleen te zijn, hij zat niet op een hinderlijke plek voor de mensen die binnenkwamen of naar buiten gingen. Niemand leek hem te zien. Nadat ik betaald had en hem helemaal vergeten was, ging ik naar buiten via de deur aan de linkerkant. Op dat moment hoorde ik achter me luid geblaf. Het was de hond die me kwam begroeten. We knuffelden elkaar even en zeiden elkaar toen gedag. Ik had het gevoel dat hij op de een of andere manier bijzonder was.
C.V., Málaga (Spanje).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de hond een ‘goede genius’ was, gemanifesteerd door de Meester Jezus.

Hand op het hart

Dit gebeurde op een zaterdag in februari 2000. Ik ging naar de plaatselijke kruidenierswinkel voor mijn wekelijkse boodschappen en manoeuvreerde door de paden met een van die extra grote winkelwagens. Deze wagens zijn zó groot dat, wanneer twee mensen in hetzelfde pad lopen, het heel krap wordt. Ik bleef staan om wat mensen te laten passeren. Achter hen liep een jonge blanke man (hij was mager, langer dan 1,80 m, had lang lichtbruin haar en een baard) die er ook langs wilde. Ik merkte dat hij heel graag wilde opschieten, toen hij plotseling stilhield, zijn hand op zijn hart legde en voor me boog. Toen liep hij snel door de open ruimte en ik lachte en zei: “Hi”. Ik voelde me gedwongen om me om te draaien en hem te zien verdwijnen in het volgende gangpad. Ik liep door, maar was erg ontroerd door dit eenvoudige gebaar. Ik denk nog aan deze jonge man en dat zijn kleine gebaar van ‘bedankt’ me zo heftig ontroerde. Was deze nederige man de Meester Jezus?
J.O., Dublin (Californië, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘jongeman’ inderdaad de Meester Jezus was.

Mobiel wonder

Op 4 juni 2008 spraken mijn zoon en ik tijdens de lunch over de toekomst van onze planeet en de levensomstandigheden in de wereld. We praatten ook over de aanwezigheid van Maitreya en de Meesters van Wijsheid: Hun buitengewone energie die zal leiden naar een nieuw begrip van werkelijkheid. We hebben beide Maitreya’s Missie, dl. I en II gelezen.
Mijn zoon ging toen naar de zitkamer en ontdekte op het schermpje van zijn mobiele telefoon de foto van Maitreya zoals Hij verscheen in Nairobi (Kenia). We waren heel verbaasd en gelukkig. ’s Avonds verscheen dezelfde foto ook op mijn telefoon. Het beeld van Maitreya op mijn telefoon maakte me blij en geeft me hoop, niet alleen maar voor mezelf, maar voor alle mensen in de wereld. Terwijl ik dit schrijf hebben we nog steeds Maitreya’s foto op onze mobiele telefoons.
A.V., Ptuj (Slovenië).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de foto op de mobiele telefoons een teken is dat door Maitreya werd gemanifesteerd.