Tekenen van de tijd: Krachten van Licht - december 2008

“In vele delen van de wereld vinden belangrijke gebeurtenissen plaats. Overal ter wereld zullen mensen verbaasd zijn door de berichten. Die zullen ook gaan over waarnemingen, in ongekende aantallen, van ruimtevaartuigen van onze naburige planeten, voornamelijk van Mars en Venus.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘De bundeling van de Krachten van Licht’, Share International, maart 2007)

Engeland — Een moeder en dochter hebben opnamen gemaakt van ufo’s nabij een radiomast op Dundry Hill, zuidwest-Bristol. De ufo’s projecteerden afwisselend rode en witte laserachtige lichtstralen naar de grond. Shelly en Betty Williams, die de camera’s op hun mobiel gebruikten, e-mailden de opnamen op 5 november 2008 naar de krant The Sun. Op de video is een klein aantal witte lichten te zien die in de lucht zweven. Wanneer de camera op de objecten inzoomde, werden de geprojecteerde rode en witte verticale lichtstralen zichtbaar. Betty Williams vertelde: “Met de kijker kon je de lichtbundels zien. Ze leken een cirkel te vormen en zaten ergens aan vast.” (Bron: The Sun, VK)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit ruimteschepen van Mars waren.)

China: Chongqing — Op 21 juni 2008 nam een man ’s avonds foto’s van een show met laserlichten. Eerst zag Zhongyuan niets ongewoons op de 84 beelden, maar later die nacht zag hij op vier van de foto’s de contouren van een ufo. (Bron: www.bast.net.cn)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat drie ruimtevaartschepen van Mars waren en één van Venus.)

Argentinië — Honderden inwoners van Chicoana en naburige steden in noordelijk Argentinië zagen in de nacht van 23 oktober 2008 “vreemde dansende lichten” boven akkers en ontdekten de volgende ochtend geometrische patronen in de velden. “Het was een wilde opeenvolging van flitsende kleuren die aan- en uitgingen en deel uitmaakten van een reusachtig geraamte,” aldus inwoner Raul Martinez, die de lichten boven een veld ten noorden van de stad had gezien. “Ik zag het gedurende vijf minuten… Op een gegeven moment beëindigden ze hun haast grillige bewegingen en bleven geruime tijd op geringe hoogte zweven, waarna ze wegvlogen en achter de horizon verdwenen.”
Inwoners van het naburige Quebrada del Tilian zagen rond dezelfde tijd ook lichten aan de hemel. Een derde waarneming, rond dezelfde tijd, vond een paar kilometer verderop plaats bij de stad Pulares. Ooggetuigen probeerden met hun mobiele telefoon foto’s van de lichten te nemen, maar geen van de foto’s lukte. Op elk van de drie locaties ontdekten inwoners cirkelvormige en rechthoekige geometrische patronen in een tarweveld waar het lichtverschijnsel de vorige nacht gezien werd. (Bron: www.ufocasebook.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit ruimtevaartuigen waren van Mars.)

VS — Tientallen inwoners in en rond Erath County, noord-centraal Texas, meldden op de avond van 23 oktober 2008 ongewone lichten in de lucht te zien. De districtssheriff vertelde dat zijn bureau talloze telefoontjes had gekregen van mensen die beweerden heldere lichten in de lucht te zien die flitsten en verdwenen, en korte tijd later opnieuw verschenen. Inwoner Juli Gibson reed rond 8 uur ’s avonds op haar paard in het zuid-westelijk deel van het district, toen ze in de lucht vier witte lichten opmerkte die aan en uit gingen. “Het was of ze tegen elkaar praatten,” aldus Gibson. Andy Monrreal uit Dublin (Texas), maakte een video-opname van 30 seconden van een rij rode lichten die naar zijn zeggen rond een ovaal voorwerp cirkelden dat in de lucht zweefde. Charlie Carrasco, uit Stephenville, zei dat hij twee gevechtsvliegtuigen zag die laag boven de grond vlogen en flitsende lichten in de lucht achtervolgenden.
De plaatselijke marineluchthaven bevestigde dat er die avond F-16 gevechtsvliegtuigen vlogen. De stad Stephenville, in Erath County, was in januari 2008 de locatie van een groot aantal ufo-waarnemingen. (Bron: Stephenville Empire-Tribune, Forth Worth Star-Telegram, VS)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat dit ruimtevaartuigen van Mars waren.)

Italië — Achille Zaghetti, piloot bij Alitalia, vloog in de avond van 21 april 1991 met een straalvliegtuig van Milaan naar Londen, toen een bruin “raketvormig object” door zijn gezichtsveld schoot. “Meteen zei ik tegen mijn co-piloot: ‘Kijk daar buiten, kijk daar buiten’. Toen hij naar buiten keek zag hij ook wat ik had gezien,” aldus Zaghetti in zijn rapport. “Zodra het voorwerp onze baan kruiste vroeg ik de luchtverkeersleider of hij iets op zijn scherm zag en hij antwoordde: ‘Ik zie een onbekend voorwerp op 19 kilometer achter jullie.’” De gebeurtenis werd door zowel het ministerie van Defensie als de Burgerluchtvaartautoriteit onderzocht. Het ministerie sloot zijn onderzoek af na geconcludeerd te hebben dat het voorwerp geen raket, weerballon of ruimteraket was, maar bood geen alternatieve verklaring.
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het een ruimteschip van Mars was.)

 

 

Foto's van deze maand (Engels)