Tekenen van de tijd – november 2008

Een knipoog van Shirdi Sai Baba

Shirdi Sai BabaEen marmeren beeldje van Shirdi Sai Baba (c.1840-1918), een Avatar en de vorige incarnatie van Sathya Sai Baba, heeft op wonderbaarlijke wijze één oog geopend. Het wonder gebeurde in juli 2008 terwijl de eigenaren, devotees van Shirdi Baba, het beeldje schoonmaakten ter voorbereiding van de puja (aanbidding) de volgende dag. Het 30cm hoge witte beeldje staat in het huis van Babu, Lakshmi en hun zoon Dhrupad die het schoonmaakte. Eerst leek het alsof het beeldje wat stofjes in de linkerooghoek had. Terwijl Dhrupad het aan het schoonmaken was, voelde hij plotseling een verandering in het beeldje en de wimpers leken te bewegen. Het gezin besloot het wassen te staken en af te wachten.
De volgende ochtend (18 juli) waren ze verbaasd en in vervoering toen ze zagen dat Shirdi Sai Baba tijdens de nacht zijn linkeroog had geopend. Sindsdien heeft het wonderbaarlijk knipogende beeldje al grote menigten getrokken.
Shirdi Sai Baba heeft eens gezegd: “Mijn oog is altijd gericht op hen die Mij liefhebben.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentiek wonder is, gemanifesteerd door Maitreya.)

Wonderdruif

Een jonge doopsgezinde vrouw uit Arlington (Texas, VS) heeft een druif ontdekt die de afbeelding van de Maagd Maria draagt. Becky Ginn plaatste een foto van de druif in haar weblog op de LiveJournal website en nam daarna contact op met NBC 5. Becky: “Ik dacht dat zulke dingen alleen bij katholieken gebeurde.” Ze heeft er echter geen altaar voor gemaakt of er tot gebeden, zo zei ze. (Bron: NBC5.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het een authentiek teken is, gemanifesteerd door de Meester Jezus.)

Afbeelding Maria in raam

Honderden mensen zijn samengestroomd om naar een afbeelding van Maria te kijken die op 30 september 2008 verscheen op de eerste etage van het Mercy Medisch Centrum aan Stafford Street in Springfield (Massachusetts, VS).
De parkeerplaats van het medisch centrum trekt dagelijks heel veel mensen die komen bidden, de rozenkrans opzeggen en foto’s maken. Sommigen zingen en anderen worden overmand en huilen. Olga Romera, die in de buurt woont en kwam om te bidden voor haar gezondheid, was overtuigd dat het Onze Vrouwe van Guadaloupe was. Zuster Kathleen Sullivan, vice-voorzitter van het Mercy: “Wat het is weet ik niet, maar het stemt je tot nederigheid om het vertrouwen van de mensen te zien. Het was prachtig.”
De afbeelding heeft een duidelijke omtrek wanneer de zon door het raam schijnt, gaf Mark E. Dupont, woordvoerder van het rooms-katholieke bisdom toe, maar hij waarschuwde dat het de kerk jaren zou kosten om het te onderzoeken.
Deirdre Gogel uit West Springfield vond het bemoedigend dat de afbeelding verscheen terwijl de Verenigde Staten economisch zulke moeilijke tijden doormaken en veel mensen bang zijn. (Bron: masslive.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het een authentiek teken is gemanifesteerd door Maitreya.)

Krachten van Licht

“In vele delen van de wereld vinden belangrijke gebeurtenissen plaats. Overal ter wereld zullen mensen verbaasd zijn door de berichten. Die zullen ook gaan over waarnemingen, in ongekende aantallen, van ruimtevaartuigen van onze naburige planeten, voornamelijk van Mars en Venus.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘De bundeling van de Krachten van Licht’, Share International, maart 2007)

Russen geloven in buitenaards leven

Tweederde van de Russische bevolking is ervan overtuigd dat buitenaards leven een feit is. Een onderzoek uitgevoerd door het Vissiom-centrum in meer dan 150 dorpen en steden in Rusland, net voor de landelijke viering van de Dag van de Ruimtevaart, maakte duidelijk dat meer dan 60 procent van de Russen de mogelijkheid van andere ontwikkelde intelligenties waarschijnlijk acht; eenderde denkt dat dit een gegeven is. (Bron: www.infos-paranormal.com)

UFO-waarnemingen

Australië: Northern Territory — Van juni tot en met augustus 2008 vond een groot aantal waarnemingen boven de Northern Territory plaats. De officieuze ufo-hoofdstad van het gebied, Wycliffe Well, 1100 kilometer ten zuiden van Darwin, trekt elk jaar honderden bezoekers. “De laatste drie maanden is het heel druk geweest met waarnemingen,” aldus Lew Farkas, eigenaar van het vakantiepark in Wycliffe Well.
Howard Springs, Darwin — Een lid van het staatsparlement van de Northern Territory zag op 16 juli 2008 in de vroege ochtend een ufo door de lucht vliegen. Gerry Wood vertelde dat het object zich met enorme snelheid door de lucht boven Howard Springs, een landelijke voorstad van Darwin, verplaatste.
Foto’s die in juli 2008 door Alan Ferguson uit Acacia Hills werden genomen, laten een ufo zien. Hij ontdekte de beelden pas nadat hij de foto’s op zijn computer had gedownload (Bron: Northern Territory News, Australië)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het hier steeds ruimteschepen van Mars betrof.)

Voormalig radarofficier volgde UFO’s

Een gepensioneerd voormalig radarofficier van de Britse Koninklijke Luchtmacht vertelde dat in 1971 een vloot “ruimteschepen” werd gevolgd op de radar van zijn militaire basis. Luitenant-kolonel Alan Turner, die in 1971 radar-supervisor op de RAF-basis Sopley in het zuiden van Engeland was, zei dat op hun radarscherm 35 vaartuigen te zien waren. De ufo’s vlogen op gelijke afstand van elkaar en stegen met bijna 450 km per uur van 1000 naar 18000 meter hoogte. Elke paar seconden verdween een van de vaartuigen om kort daarop te worden vervangen door een identieke ufo. Turner vertelde dat zes militaire radaroperateurs, en ook radaroperateurs van de luchthaven Heathrow in Londen, de ufo’s volgden. Drie dagen later, nadat de rapporten over het verschijnsel waren opgeslagen, bezocht het Britse ministerie van Defensie de RAF-basis en beval de staf “ nooit weer over het voorval te spreken”, aldus Turner
“Ufo’s zijn een feit — ik volgde ze op de militaire radarschermen,” vertelt Turner. “Wat ik zag tartte alle logica en was beslist buitengewoon. En ik was niet de enige. Meer dan 30 paar ogen van de RAF-staf en radaroperateurs op de vlieghaven Heathrow namen hetzelfde waar.” Hij vervolgde: “Ik wist direct dat dit geen eskader militaire vliegtuigen was. Het enige vliegtuig met dat klimvermogen zijn de supersonische straaljagers, maar die zouden niet in staat zijn geweest een dergelijke volmaakte formatie te handhaven. Die maken ook veel lawaai, maar niemand hoorde iets op die bewuste avond.” (Bron: The Sun, VK)

Benjamin Creme in Amsterdam

Benjamin Creme overschaduwd tijdens zijn lezing in Amsterdam 2008Foto die de overschaduwing van Benjamin Creme door Maitreya laat zien tijdens Creme’s lezing in Amsterdam op 17 september 2008. Ongeveer driekwart van de 600 toehoorders bestond uit nieuwkomers die aangetrokken waren door een intensieve advertentie-campagne met onder meer televisiespotjes.

Zoals gewoonlijk werd Benjamin Creme’s jaarlijkse bezoek aan Nederland afgesloten met een driedaagse Europese Transmissie-meditatieconferentie in het zuiden van het land. Het thema van de conferentie was: “Onderricht, onderricht, onderricht”, teneinde het belang te benadrukken om nu, in de zeer korte tijd die nog rest, onze informatie over het naar buiten treden van Maitreya aan een zo breed mogelijk publiek bekend te maken.