Tekenen van de tijd - oktober 2008

Beeltenis van Jezus op kastdeur

Op een morgen lag mijn vrouw Wendy te rusten in de slaapkamer met haar ogen dicht, toen ze een  zeer lichte aanraking op haar gezicht voelde. Zij opende haar ogen in de verwachting mij te zullen zien, maar ik was in een andere kamer van het huis. Toen ze rond keek zag ze voor het eerst een afbeelding op haar kastdeur. Zij woonde inmiddels vijf jaar in het huis (ikzelf al ongeveer 10 jaar) en geen van ons had ooit ‘de man’ op de deur opgemerkt — en we zijn heel opmerkzaam.
Het is voor ons geen vraag dat het Jezus is, op basis van onderzoek op Internet naar hoe hij er volgens de Lijkwade van Turijn, het schilderij van Ariel Agemian en vele andere afbeeldingen uit zou kunnen zien. Op basis van al mijn onderzoek ben ik van mening dat dit werkelijk een van de duidelijkste afbeeldingen van Jezus aller tijden is.
Wie heeft dit gezicht op de deur gemanifesteerd?
Wendy en Jerry Divock, East Windsor (New Jersey, VS).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de beeltenis is gemanifesteerd door de Meester Jezus.)

Wonderbaby

Een te vroeg en doodgeboren baby van net 600 gram was slechts 23 weken oud toen hij op 28 augustus 2008 in een ziekenhuis in west-Galilea ter wereld was gekomen; de baby werd dood verklaard en naar het mortuarium van het ziekenhuis gebracht, waar de ouders hem vijf uur later kwamen ophalen voor de begrafenis. Toen de moeder het kleine lichaampje oppakte bewoog het kind, opende zijn ogen en pakte een vinger van zijn moeder vast. Doktoren noemen het een wonderbaby en hebben er geen verklaring voor, behalve dan dat de lage temperatuur in het mortuarium vermoedelijk geholpen heeft het kind ‘in leven te houden’, hoewel zij verklaard hadden dat hij bij zijn geboorte dood was. (Bron: De Telegraaf)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentiek wonder is, gemanifesteerd door de Meester Jezus.)

 

Foto's van deze maand (Engels)