Vragen en antwoorden – april 2009

V. Hoe dichtbij is Maitreya’s verschijning voor de wereld?
A. Echt heel dichtbij.

V. Zullen de meeste mensen hun eigen ziel voelen wanneer Maitreya op Verklaringsdag spreekt?
A. De meeste mensen zullen hun eigen ziel ervaren, zelfs als dat voor het eerst in hun leven is. Het zal een uitzonderlijke ervaring zijn voor de mensheid. Mensen zullen zich voelen alsof ze weer kind zijn; puur, met hun hart luisterend naar Zijn prachtige woorden, terwijl ze een kwaliteit van het leven ervaren die ze vergeten waren – die teruggaat naar hun kindertijd, toen ze eenvoudig waren, vol vertrouwen, liefde en geluk.

V. In Share International nieuwsbericht nr.88 staat dat in de zeer nabije toekomst een grote, heldere ster, “een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone sterkte” aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar zal zijn. “Ongeveer een week later zal Maitreya Zijn eerste interview geven op een groot Amerikaans televisiestation.” Ik vind deze uitspraak wat verwarrend, aangezien de ster nu al twee maanden over de hele wereld gezien wordt. 1) Betekent dit dat Maitreya zijn eerste interview al gegeven heeft, een week nadat de ster begon te verschijnen? 2) Of betekent het dat Maitreya zijn eerste interview zal geven ongeveer een week nadat de verschijning van de ster zijn piek heeft bereikt en door voldoende mensen gezien is?
A. 1) Nee. 2) Ja, precies. Het zou weinig zin hebben dit enorme project (want dat is het) te starten als de mensheid geen tijd zou krijgen om het te onderzoeken en erop te reageren.

V. Zullen de waarnemingen van de ster uiteindelijk zo talrijk zijn dat ze de koppen van de nieuwsmedia zullen halen en openlijk onderzocht zullen worden door wetenschappers?
A. Ik weet niet welk niveau van respons vereist is, maar het is duidelijk dat enige mate van publieke herkenning cruciaal is.

V. Om te beginnen wil ik u bedanken voor het beschikbaar stellen van deze informatie. Ik stel het werkelijk zeer op prijs. Ik schrijf u, omdat ik denk dat ik het sterwonder gezien heb dat uw Meester heeft beschreven. Het was een zaterdagavond en ik was nog laat aan het werk. De locatie was Toluca Lake in Californië (VS). Toen ik het kantoor uit kwam om naar mijn auto te lopen, zag ik een ster die helderder was dan elke ster die ik ooit gezien heb. Hij werd omringd door een bolvorm. Terwijl ik hem huis reed over de snelweg volgde ik haar met mijn blik. Hij leek van positie te veranderen. Soms bevond hij zich links van mij, en dan weer rechts. Misschien komt dit omdat de weg slingert; ik weet het niet. Hij leek in elk geval nogal drastisch andere posities in te nemen en leek te zijn verdwenen zodra ik in de buurt waar ik woon de snelweg verliet. Mijn vader dacht dat het misschien Venus was. Hij was uitzonderlijk helder. Hoe dan ook, dat was het helderste hemellichaam dat ik ooit gezien heb.
A. Mijn Meester heeft bevestigd dat het inderdaad de Ster was die u langs de snelweg zag. Hij beweegt inderdaad, wat Venus natuurlijk niet doet buiten zijn eigen langzame loop langs de hemel. Venus is heel helder en wordt vaak met de Ster verward, maar Venus komt steeds lager aan de horizon te staan en zal rond 28 maart niet langer zichtbaar zijn. De Ster is nog helderder dan Venus en verandert van positie en kleur.

V. Eind februari 2009 was ik in een stad in de Braziliaanse staat Miñas Gerais. Daar zag ik een heel heldere ster aan de hemel. Ze was groter dan de andere sterren. Hij leek een beetje op Venus, maar de kleur was totaal anders. Venus is normaliter blauw en de ster was geel of goudkleurig. Was dat de ster van Maitreya?
A. Ja, het was de Ster.

V. Over de verschijning van de ster kwam de volgende gedachte bij mij op: Het eerste nieuwsbericht over de ster begint met: “Zie nu uit naar het grootste wonder ooit…” Dit komt mij voor alsof ons gevraagd wordt er regelmatig naar uit te kijken, in elk geval op avonden dat er weinig bewolking is, in het westen (in het geval van Nieuw-Zeeland), en door ernaar uit te kijken nodigen we de verschijning ervan uit. En hoe meer we ernaar uitkijken, hoe krachtiger de uitnodiging is. Is dit juist?
A. Nee, zo is het niet echt. De Ster bestaat, of we er nu naar uitkijken of niet, maar als mensen er niet naar uitkijken, zullen ze hem ook niet noodzakelijkerwijs zien en er melding van maken. Het is noodzakelijk dat het openlijke, publieke aandacht krijgt als wonder – een teken van Maitreya’s verschijning op de Amerikaanse tv. Als het geen bepaalde mate van publieke aandacht krijgt zal het niet zijn doel dienen.

V. Op de avond van 3 maart 2009, voordat het bewolkt werd, zag ik gedurende ten minste 30 minuten een helder sterachtig voorwerp aan de westelijke hemel in België. Was dit wellicht de ster?
A. Ja, dat was de Ster.

V. Eind februari 2009 zag ik om 18.00 uur een heldere ster alleen aan de hemel staan nabij mijn huis in Bedford (Engeland). Vanavond zag ik dezelfde ster terwijl ik terugkwam van een wandeling buiten de stad. Hij stond geheel alleen aan de hemel en leek elke paar seconden kleine lichtvonkjes uit te stoten. Was dit misschien de ster?
A. Het was de Ster.

V. Ik ben al enige tijd geïntrigeerd door uw manier van werken en ik ben heel blij dat ik mij voor de Kerst heb aangesloten bij mijn lokale Transmissie-meditatiegroep. Het heeft mijn levenslust hernieuwd en ook een nieuwe kijk op het leven gegeven, aangezien ik daarvoor een moeilijke tijd doormaakte.
Ik heb echter een vraag. Hoe kan ik financieel bijdragen, of het nu is voor het onderhoud van de Share International website of om de informatie verder te verspreiden in de wereld? Mij is nog nooit om een bijdrage gevraagd voor de wekelijkse meditatie en ik zou het heel fijn vinden als u kon aangeven hoe ik vanuit mijn positie een kleine donatie kan doen. Ik zie uit naar uw antwoord.
A. Ik stel voor dat u een donatie doet aan uw plaatselijke Transmissie-meditatiegroep. Als zij bijeenkomen op een plek waarvoor betaald moet worden of als zij betrokken zijn bij het bekendmaken van de informatie over Maitreya’s verschijning, zullen zij daar geld voor nodig hebben. Ik weet zeker dat zij uw bijdrage graag zullen aannemen.

 


Lees ook de vragen en antwoorden van vorige maanden.