De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - december 2009

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die de drie Wijzen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt. Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en zijn er honderden waarnemingen naar Share International gestuurd. Hier volgt een selectie uit de nieuwste meldingen in de media, van lezers van Share International en waarnemingen op YouTube. De Meester van Benjamin Creme heeft bevestigd dat deze alle authentieke waarnemingen betreffen van de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Klik hier voor nadere informatie over de 'ster'.


Amerikaanse astronomen zien de ‘ster’

“Op 17 november 2009 merkte een groep amateurastronomen een vreemd object op aan de avondhemel. De groep, bestaande uit vijf ervaren amateurastronomen, was bij elkaar gekomen voor een observatie van de nachtelijke hemel op het RMCC-observatorium te Mounds, nabij Tulsa (Oklahoma, VS). De groep zond haar verslag naar de website van het Mutual UFO Network (MUFON); hun verhaal werd ook in de regionale krant de Examiner gepubliceerd onder de kop “UFO boven Oklahoma plaatst leden astronomieclub voor raadsel”.
“Met vele jaren waarnemingservaring in onze bagage waren we, dat spreekt voor zich, met recht gekwalificeerd om bijna alles wat we kunnen waarnemen te identificeren. Tussen ongeveer 18.40 en 19.00 uur merkte een van de leden ver in het Westen iets op…
“Het was vooral helder, ongeveer even helder als Jupiter, maar dan in een positie van ongeveer tien tot twaalf graden boven de horizon, pal west. Bij onze eerste waarneming dachten de meeste van ons dat het niet anders dan een lijnvliegtuig was dat zonlicht van de ondergaande zon weerkaatste, maar die vaststelling werd kort erna opzij gezet. Als het was geweest wat we aanvankelijk dachten, zou het zijn afmeting en helderheid tamelijk snel verloren hebben, naarmate het in zijn vlucht in relatie tot de zon van positie veranderde.”
Het object bleef bewegingsloos. Dat op zich was van betekenis, omdat alle planeten geleidelijk van plaats veranderen; de groep concludeerde daaruit dat het geen bekend hemellichaam was. “Dat alleen al gaf verwarring, aangezien de voor de hand liggende verklaringen – Venus, Mercurius – volgen nu een baan volgen aan de oostelijke ochtendhemel, niet aan de westelijke avondhemel.”
De groep bleef het ongewone object observeren en vroeg zich af of het geen onderzoeksballon op grote hoogte kon zijn, maar daar ballonnen zich eveneens voortbewegen en het object op zijn plaats bleef, werd dat idee overboord gegooid.
“Toen we het van wat dichterbij gadesloegen, was de manier waarop het object zich in verscheidene vormen en afmetingen veranderde, verrassend. De helderheid varieerde ietwat, maar dat werd gemakkelijk verklaard door de laaghangende bewolking aan de horizon. Zoals wij dat gewoonlijk noemen: het ‘zat in de soep’. Wanneer ze [de wolken] ervoor zouden schuiven, zou de helderheid van het object ietwat vervagen. In het andere geval zou het zijn helderheid behouden. Dat was duidelijk te zien bij waarneming door een verrekijker.
“Hoe langer we het bekeken, des te nieuwsgieriger we werden en die toenemende nieuwsgierigheid maakte dat we er snel twee telescopen van verschillende afmetingen op zetten: een Celestron 11-inch Schmidt-Cassegrain en een kleinere Orion 4,5-inch Dobsonian. Hiermee konden we het dichterbij halen voor een veel grondiger waarneming in een weetgierige poging om vast te stellen wat het nu eigenlijk was. Ook kaarten en websites werden geraadpleegd om er zeker van te zijn dat we misschien niet een gebeurtenis over het hoofd hadden gezien die zou kunnen verklaren wat we nu zagen. Er werd niets gevonden.
“Vlak voor 20.00 uur begonnen we iets op te merken wat een ring lichten bleek te zijn die rondom de onderkant roteerden. De lichten werden op dezelfde plaats gezien waar ook de blauwgroen gekleurde golven waren. Dit werd door meerderen van ons opgemerkt terwijl ze het object door de telescopen observeerden. Het spreekt voor zich dat dit ons allen verraste. Dit duurde een of twee minuten, totdat het object plotseling in beweging kwam. Het bewoog zich in het begin heel langzaam voort, maar ging al vlug sneller… Binnen twee seconden was het volledig uit het gezichtsveld verdwenen, maar in het oculair had ik er nog zicht op. Het verplaatste zich heel snel vanuit het exacte midden van het gezichtsveld van het oculair omhoog en werd, terwijl het wegvloog, tegelijkertijd steeds kleiner. Twee of drie seconden later was het volledig uit het zicht van beide telescopen verdwenen.
“De snelheid waarmee het zich verplaatste was zonder meer hoger dan alles waar we weet van hebben of waarvan publiekelijk bekend is dat onze krijgsmacht erover beschikt. Vergeleken met de snelheid waarmee het wegvloog, was een SR-71 Blackbird heel oud en langzaam. Kon het misschien een nieuw experimenteel vliegtuig zijn? Misschien, maar zo ja, wat deed het dan in Oklahoma? De meeste van de nieuwe experimentele, strikt geheime, vliegtuigen van dat type worden over het algemeen getest op de luchtmachtbasis Edwards of in Area 51, niet in Oklahoma.
“Kortom, we zullen het nooit weten. Het was onidentificeerbaar, het stond aan de hemel en het vloog weg en het was beslist een voorwerp van een onbekend type. Alleen al hierom kan het met recht geklassificeerd worden als een ufo.” (Bron: examiner.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het voorwerp het ‘stralend hemellichaam gelijk een ster’ was.)

De ‘ster’ in de media

Op 5 november 2009 publiceerde de Noorse krant Innherreds Folkeblad-Verdalingen een artikel getiteld “Ongewoon licht aan de hemel”, nadat Share-medewerker Terje Wulfsberg een journalist foto’s en video’s van de ‘ster’ had laten zien. De krant vroeg: “Is dit een planeet? Of is het een ster? Is het een UFO?”
De journalist beschrijft hoe Terje Wulfsberg dit ongewone licht aan de oostelijke hemel filmde. “‘Het was een object als een ster, maar gedroeg zich zodanig dat ik niet denk dat het een ster is. Het gedrag paste bij geen enkel bekend object in de lucht,’ aldus Wulfsberg.”
De journalist geeft vervolgens Wulfsbergs uitleg weer voor deze heldere ster, als voorbode voor het eerste interview van Maitreya, de Wereldleraar, en eindigt met het advies om “onbevooroordeeld te zijn. Mensen moeten het voor zichzelf uitmaken,” en geeft een link naar een video op YouTube. (Bron: Innherreds Folkeblad-Verdalingen, Noorwegen)

Samnanger 1Twee foto’s genomen door T. W. op zaterdag 17 oktober 2009 om 07.45 uur in zuidelijke richting, vanuit Samnanger (Noorwegen).Samnanger 2


 

TexasTexas, VS — Een echtpaar uit Hallsville in oost-Texas zag op 31 oktober 2009 ’s morgens vroeg een voorwerp in de lucht dat van vorm en kleur veranderde. M. H. en haar man legden het vast op de video. “We keken omhoog en zagen een glanzend voorwerp in de lucht en ik weet niet wat het was, maar het deed erg raar,” zei M. H.. “Je kon wel zeggen dat het iets aan het doen was, maar niet wat. Het werd groter en veranderde steeds van kleur. Het werd kleiner en groter en ging alle kanten op.” (Bron: KLTV.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het de ‘ster’ was.)

Kuppenheim, Germany Links: foto genomen door H. K., in Kuppenheim (Duitsland)

Rechts: Foto genomen door C. Q., Amsterdam, op zaterdag 17 oktober 2009 om 20.30 uur in zuid-oostelijke richting, in een hoek van 40°. Hij meldt: “Vreemd genoeg leek het veel ‘dichterbij’ dan andere sterren.”
Amsterdam

De ‘ster’ op YouTube-video’s
Op de website van YouTube zijn inmiddels honderden video’s van de ‘ster’ te zien en mensen vragen zich af wat dit ongewone sterachtige voorwerp met zijn unieke gedrag is: het verandert van kleur, roteert, pulseert, zet uit en wordt weer kleiner, blijft urenlang bewegingsloos hangen of verplaatst zich snel. Wereldwijd bespreken velen dit verschijnsel en de betekenis ervan.
Hier volgt een kleine selectie uit opnamen waarbij de inzoomcapaciteit van de camera voldoende is om een gedetailleerder beeld van de ‘ster’ te laten zien.

Santa FeSanta Fe (New Mexico, VS), 19 september 2009
“Ik filmde wat een vreemde gekleurde weerballon leek te zijn. Hij gloeide en was soms doorschijnend. Hij bleef twee uur lang bewegingsloos hangen, voor wolken het aan onze blik onttrokken.” (YouTube: kaufmanfan420)




SedonaSedona (Arizona, VS), 19 juli 2009, 23.10u:
Gefilmd door een echtpaar op huwelijksreis, dat er bij opmerkt: “We gingen het balkon op dat uitkijkt op de bergen en zagen een schitterend licht in de lucht boven de berg. Eerst dacht ik dat het misschien een vliegtuig of helicopter was, maar realiseerde me toen dat het te hoog was voor een helicopter. En dat een vliegtuig niet zo lang bewegingsloos zou blijven – er waren ook geen knipperlichten, zoals bij een vliegtuig dat ‘s nachts vliegt. Er waren weinig sterren aan de hemel, vanwege wat regenwolken en lichtvervuiling – het was het enige licht…
Toen we de video vergroot bekeken, leek het een gyroscoopronde vorm te zijn, grotendeels bestaande uit energie. In het midden van het scherm zie je een roterende lichtbol. We lieten de camera op een statief staan, zodat hij stationair bleef. Zoals je ziet, zweeft het gewoon in de lucht.” (YouTube: carolnoelstevenson)

ArgentinaSan Isidro (Argentinië), 29 september 2009, 23.23 uur:
“Er zijn er steeds meer te zien, zoals nooit tevoren. Wat gebeurt er, mensen? Zie je de plasma-achtige gloed? Hoe kan dit vliegtuig of deze vlieger of ballon of stuk speelgoed of ufo op film over de hele wereld gaan?” (YouTube:Vik456) Iemand anders voegt hieraan toe: “Ik zie steeds zo’n soort glanzende bol in de lucht, hier in Belize, Centraal-Amerika. Het is vreemd. Eerst dacht ik dat het een ster was, maar het staat te dichtbij om een ster te zijn… Maar er is iets gaande met dit alles.”

Twee foto’s op 26 oktober 2009 genomen vanuit Rome (Italië) (YouTube: stefanosniper)Rome 1Rome 2



Erlanger (Kentucky, VS), 6 juni 2009:

KentuckyRond 14.30 uur op weg naar huis “zag ik een vreemd stralend licht aan de noordelijke hemel. Het leek ongeveer 3 tot 5 maal groter dan de helderste ster in de lucht. Net een beetje meer dan genoeg om duidelijk te kunnen vaststellen dat het geen ster was. Wanneer je nauwkeuriger met het blote oog keek, leek het achtereenvolgens verschillende kleuren aan te nemen. Op de ingezoomde video kun je duidelijk deze strobende plasmalichten en de algehele pracht ervan zien… Het is echt stralend en vreemde aura’s en strobes zijn zichtbaar, duidelijk… Ik wist dat het een of ander vaartuig was, dat straalt met lichtenergie of zo iets!” (YouTube: tremontavenue)