De tijd van openbaring
door de Meester —, via Benjamin Creme (14 juni 2009)

 

Jarenlang hebben de volken van de meeste landen, min of meer gedwee, de verordeningen opgevolgd van hun wetgevers, de politici. Dit gebeurde vrijwel overal, of het wetgevende stelsel democratisch was of niet. Dit begint nu te veranderen. In plaats van impopulaire wetten stil te aanvaarden, betogen volken nu in vele landen en eisen verandering. Met uitzondering van landen die onder streng militair bewind staan, eisen steeds meer mensen dat zij gehoord worden, dat in hun behoeften wordt voorzien en slechte wetten worden rechtgezet. Naarmate de weldadige Waterman-energieën in kracht toenemen, zal deze groeiende macht van het volk zich vermenigvuldigen en de krachtigste stem op Aarde worden. Zozeer is dit zelfs nu het geval, dat regeringen van allerlei aard worden gedwongen rekening te houden met de reactie van het volk op wetten die hun welzijn diep raken. Het wordt voor regeringen steeds moeilijker om langs strikte partijlijnen te regeren. Veel van het werk van regeringen is geheimzinnig en verborgen, veel gebeurt ‘achter de schermen’, waar het volk nooit over hoort, maar doorgaans waken regeringen ervoor, althans in de zogenaamde ‘democratische’ wereld, de gram of ontevredenheid van het volk op te wekken.

Belangrijk terrein

Er is één belangrijk terrein waar dit beslist niet het geval is. Gedurende meer dan zestig jaar hebben regeringen over de hele wereld de mensen de realiteit van ‘ufo’s’ of ‘vliegende schotels’ onthouden. Meer nog, ze hebben zich met alle middelen ingespannen om de inzittenden van deze ons bezoekende schepen af te schilderen als ‘aliens’, destructief en schadelijk voor de bevolking van de Aarde. Om hun burgers in hun greep te houden en ‘paniek’ te vermijden, hebben ze de ervaringen van honderdduizenden intelligente, onbevooroordeelde burgers ontkend. Zo hebben ze een grote mythe gecreëerd: “ ‘vliegende schotels’ bestaan niet, maar zijn roofzuchtig en gevaarlijk voor de mensen op Aarde”! Evenzo hebben ze de mensen geleerd om het idee dat graancirkels een nalatenschap uit de Ruimte zijn, belachelijk te maken, terwijl elke regering onbetwistbaar bewijs in handen heeft van het bestaan, de creativiteit en superieure technologie van deze moedige en onschadelijke bezoekers van de zusterplaneten in ons Stelsel. Onze diepgaande onwetendheid van de fijnere gebieden van materie heeft het de grote regeringen mogelijk gemaakt om deze misleiding zo lang in stand te houden.

Openbaring

Eindelijk is de tijd van openbaring aangebroken. Immers, niet langer zullen regeringsinstanties de waarheid van hun broederschap met de verre planeten van ons Zonnestelsel voor de mensen op Aarde verborgen houden. Nu al laat het “hemellichaam gelijk een ster”, de Voorbode van Maitreya’s verschijning, aan mensen wereldwijd zien dat ze jarenlang door hun regeringen zijn misleid. Je kunt ervan op aan dat Maitreya de waarheid van onze verwantschap met de andere planeten zal onthullen, evenals de samenwerking die al sinds lange tijd tussen ons bestaat. Dit is waarlijk een tijd van openbaring.

 

(De Meester — is een ouder lid van de Geestelijke Hiërarchie van Meesters van Wijsheid. Zijn naam, welbekend in esoterische kring, wordt om diverse redenen nog niet bekendgemaakt. Benjamin Creme staat in voortdurend telepathisch contact met zijn Meester, Die deze artikelen aan hem dicteert.)


Lees ook de artikelen uit vorige maanden