De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - juli/augustus 2009

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die drie wijze mannen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is, als aankondiging van het ophanden zijnde eerste interview met Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender. Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en zijn er honderden waarnemingen naar Share International gestuurd. Hier volgt een selectie uit de nieuwste meldingen in de media, van lezers van Share International en waarnemingen op YouTube. De Meester van Benjamin Creme heeft bevestigd dat het allemaal authentieke waarnemingen van de ‘ster’ zijn.

Klik hier voor nadere informatie over de 'ster'.

 

Edinburgh

Edinburgh (Schotland), 10 februari 2009 (YouTube: outshore)

 

 

Moscow starMoskou (Rusland), 12 mei 2009 (YouTube: olegen77)

 

 

 

Massachusetts starMassachusetts (VS), 15 december 2008 (YouTube: UFOFootageArchive)

 

 

 

Slough star Slough (Engeland), 2 juni 2009. Ingezonden door P. C., VK.

 

 

 

Beijing star 1 --- Beijing star 2

Beijing (China). Foto's werden 20 minutes na elkaar genomen in februari 2009. Ingezonden door T. W.

 

 

Chicago star“Niet zeker wat het witte voorwerp is, maar als iemand enig idee heeft, laat het ons weten. Zolang gaan we ervan uit dat het een ufo is... Het is ongeïdentificeerd en het zweeft. Aan het begin van de video staat het duidelijk boven het dak van het gebouw. Toen we de cam weer terugzwenkten, was het iets gezakt en veel dichter bij het dak.” (YouTube: Fire24Ice13)

 

 

Wake Forest star“Om ongeveer 21.00 uur zag ik een glanzend oranje voorwerp vanuit mijn achtertuin. Ik maakte deze opnamen. Het voorwerp maakte geen geluid en leek lang op één plaats te zweven voordat het snel opsteeg.” (YouTube: brollar)

 

 

Hamilton starW.P. uit Hamilton (Nieuw Zeeland), schreef:: “Sommige opnamen duren nogal lang, maar ik heb niet ingezoomd tijdens het filmen (d.w.z. het is met één zoominstelling gefilmd). Zie hoe de grootte verandert, hoe het van tijd tot tijd pulseert en van kleur verandert. Het verschijnt gewoon aan de hemel om 03.30 uur en blijft dan zichtbaar tot de zon te helder wordt.”

 

 

Rittershoffen starFoto genomen door J-C. L. op 23 april 2009, in Rittershoffen, de Elzas (Frankrijk).

 

 

 

Nieuwe video Share International over de ‘ster’ nu op YouTube

Share International heeft een 10 minuten durende film gemaakt, getiteld The ‘Star’ Sign (“Het ‘ster’-teken”) en nu te zien op YouTube, die het buitengewone verschijnsel van de ‘ster’ laat zien als voorbode van Maitreya’s verschijning. Sinds de eerste aankondiging van Benjamin Creme in december 2008 heeft Share International uit de hele wereld honderden foto’s van de ‘ster’ ontvangen en ooggetuigen uit verschillende landen hebben onafhankelijk tientallen video’s van de ‘ster’ op You Tube geplaatst, die voor veel discussies zorgen over de betekenis en het doel ervan.
De nieuwe film bevat duidelijke foto’s, video-opnamen en berichten in de media uit Brazilië, Colombia, Sky News, evenals een fragment uit een lezing van Benjamin Creme. Kijkers kunnen zien hoe de ‘ster’ beweegt, van vorm verandert en stralen met schitterende kleuren uitzendt. Het is volgens Benjamin Creme’s Meester geen echte ster, maar één van vier enorme ruimteschepen, die zó gesitueerd zijn dat er in alle delen van de wereld één zichtbaar is; een ontzagwekkend teken voor de wereld dat binnenkort een buitengewone gebeurtenis plaatsvindt – de verschijning van Maitreya.
Lezers worden opgeroepen deel te nemen aan deze buitengewone gebeurtenis door uit te zien naar de ‘ster’. En als u hem fotografeert of filmt, neemt u dan contact op met de media of Share International en help een discussie in de media op gang te brengen over betekenis en doel van de ‘ster’.

Klik hier voor de video 'The Star Sign' (Engelstalig) op YouTube.

Recente waarnemingen van de ‘ster’

Sinds de eerste waarnemingen van de ‘ster’ heeft Paul Chandler uit Slough (Berkshire, VK) veel video-opnamen van de ‘ster’ op YouTube geplaatst (paulchi69). Hij deelt zijn ervaringen met Share International.

V. U heeft veel video-opnamen op YouTube gezet. Kijkt u elke avond of de ‘ster’ te zien is?
A. Niet elke avond, nee. In februari/maart was de ‘ster’ heel helder. Ik keek er elke avond naar en filmde hem, en toen verdween hij tegen eind maart. Daarna keek ik niet heel veel naar de lucht en in april zag ik hem niet. Maar ik zag hem heel even op 16 en opnieuw op 24 mei. Toen stond hij niet meer in het zuiden, maar meer in het noorden. Hij veranderde van positie en ik kon hem gewoon uit mijn raam zien.

V. Heeft u de ‘ster’ vanuit uw huis gefilmd?
A. Ja, vanuit het slaapkamerraam aan de voorkant of vanuit het slaapkamerraam aan de achterkant van mijn huis in Langley in Berkshire.

V. Heeft u een speciale videocamera?
A. Ik gebruik een Sony Handycam, met 60x optische zoom. Ik heb ook een 2,6x teleconversielens die, op de zoomlens geplaatst, een nog sterkere vergroting geeft.

V. Zet u de camera op de vensterbank of op een statief?
A. Ik heb de camera op een statief. Zelfs met een statief is het, wanneer je inzoomt, soms moeilijk, om haar stil te houden. Het lijkt misschien gemakkelijk, maar dat is het niet.

V. Wanneer u de ‘ster’ ziet, wat maakt dan dat het volgens u geen gewone ster is?
A. Dat is de verandering van de kleuren: rood, groen, wit, geel, blauw, oranje en violet. De ster lijkt ook dichterbij te komen en verder weg te gaan zonder dat ik de zoom aanraak. Zijn vorm verandert, tegelijk met de intensiteit en de helderheid, naarmate hij groter of kleiner wordt. Het is voornamelijk een verandering van de positie, vorm en kleur.

V. Hoelang kijkt u ernaar?
A. Tussen de 3 en 10 minuten.

V. Op uw YouTube-video’s zagen we dat u de ‘ster’ op 16 mei om 22.00 uur waarnam, terwijl hij van zuid naar noord ging.
A. Ja, hij stond in het zuidwesten en vloog toen over het huis heen – hij ging een tijdje nogal snel, als een bol die door de lucht vliegt. Er was geen geluid of uitlaatstroom, zoals bij een vliegtuig. Ik pakte mijn videocamera en rende naar beneden om naar buiten te gaan. Tegen de tijd dat ik buiten was, was hij al over het huis heen. Hij vloog in drie minuten van zuid naar noord. Hij steeg heel ver op. Als ik hem niet over het huis had zien gaan, zou ik niet geweten hebben dat ik voor toekomstige waarnemingen in noordoostelijke richting moest kijken. Het was dus net alsof ik werd geholpen om het te zien gebeuren, omdat ik tot dan de ster altijd in het zuidwesten had gezien.

V. Toen zag u hem weer op 24 mei?
A. De film van 24 mei heb ik gemaakt met een andere camera, een nogal oude Canon videocamera. Het was vroeg in de ochtend. Dat was toen ik de ster voor het eerst op 24 mei zag. Ik was in mijn stoel in slaap gevallen en iets zei mij toen om uit het raam te kijken.

V. Heeft u de ‘ster’ daarna nog gezien?
A. Ik bleef er na 24 mei naar uitkijken, maar ik denk dat het op 2 juni vroeg in de ochtend was dat ik hem weer zag. Hij was niet echt helder, was moeilijk te zien, en het is ook niet gemakkelijk om rond 04.00 uur op te staan als je, zoals ik, nogal lui bent. Het was op dat moment de enige heldere ster aan de hemel.

V. Wat voor soort reacties heeft u van andere kijkers gehad?
A. Sommigen waren positief, anderen zijn negatief, ongeveer half om half, zou ik zeggen.

V. Heeft u hierover contact gezocht met de media?
A. Ja, met The Guardian, Daily Mail, The Mirror en The Sun per e-mail, begin juni. In mijn e-mail vermeldde ik het adres voor de links naar mijn films op YouTube en ook naar de video over de ‘ster’ van Share International, zodat ze deze gemakkelijk konden vinden. Ik kreeg alleen antwoord van de The Guardian, waar men zei dat ze het misschien wilden gebruiken maar meer gegevens nodig hadden, zoals mijn naam en adres, telefoonnummer, enz. Die heb ik hun gestuurd.
Sinds deze waarnemingen heb ik elke ochtend vanaf ongeveer 04.15 uur in het noordoosten gekeken, maar het is steeds te bewolkt.


De indrukwekkende graancirkels van zuid-Engeland

Dit jaar zijn al heel vroeg graancirkels verschenen van buitengewone verscheidenheid en complexiteit, met name in het zuid-Engelse graafschap Wiltshire. Veelbetekenend is dat de eerste graancirkel die dit jaar verscheen, op 23 april 2009, de vorm van een ster had.
Met een bijna dagelijkse regelmaat worden patronen gefotografeerd in velden koolzaad en velden met gerst en tarwe dat nog niet gerijpt is. Veel kranten in het VK hebben over de waarnemingen geschreven, zonder het verschijnsel te kunnen verklaren. Steve en Karen Alexander uit Gosport, Hampshire, fotograferen de graancirkels al jaren. Karen meldt dat de “patronen bij elke vondst complexer worden”.
Het 122 meter lange ontwerp van de ‘herrijzende feniks’ werd in een gerstveld in Yatesbury, dichtbij Devizes, ontdekt en beeldt de mythische feniks uit, terwijl hij uit de as herrijst. Karen legt uit: “De feniks is een mythisch dier dat in vele culturen in de wereld wedergeboorte en een nieuw tijdperk symboliseert. Dit kan worden geïnterpreteerd als het menselijk ras of de aarde die weer herrijst na een kolossale gebeurtenis.”
We drukken hier een aantal foto’s af van vroege graancirkels van dit jaar, waarvan de Meester van Benjamin Creme heeft bevestigd dat ze gemaakt zijn door ruimteschepen van Mars en Venus.

Yatesbury, Wiltshire, 12 juni 2009

Foto: © Steve Alexander


Little London, Wiltshire, 3 juni 2009

Foto: © Steve Alexander


Barbury Castle, Wiltshire, 14 juni 2009

Foto: © Steve Alexander


Waylands Smithy, Oxfordshire, 29 mei 2009

Foto: © Steve Alexander


Bishops Cannings, Wiltshire, 8 juni 2009

Foto: © Steve Alexander