De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - november 2009

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die de drie Wijzen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt. Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en zijn er honderden waarnemingen naar Share International gestuurd. Hier volgt een selectie uit de nieuwste meldingen in de media, van lezers van Share International en waarnemingen op YouTube. De Meester van Benjamin Creme heeft bevestigd dat deze alle authentieke waarnemingen betreffen van de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Klik hier voor nadere informatie over de 'ster'.

 

Foto's

Samnanger, NorwayDeze foto werd genomen op 10 oktober 2009 tussen 6 en 7 uur ’s morgens in het zuidoosten, in Samnanger, 40 km van Bergen (Noorwegen). Ingezonden als videolink door T.W. die vroeg: “Op de video lijkt de ‘ster’ vormen aan te nemen die lijken op het christelijke kruis en misschien ook de Boeddha?”
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was in de vorm van een kruis. De eerdere beelden hadden geen relatie met de Boeddha, maar waren van het kruis terwijl dat gevormd werd.)

 

 

CaliforniaLinks: Californië, VS, 26 januari 2009:
“Op 26 januari omstreeks 20.00 uur … Het was een nacht met sterren en mijn vriend ging naar deze zogenaamde ster kijken (schijfachtige vorm) die begon te tollen en vreemde kleuren kreeg. Hij rende naar binnen en pakte zijn digitale camera. Maakte een video van deze verbazingwekkende ster waar we geboeid naar keken. Snel op en neer en van links naar rechts draaiend. Toen verdween hij. Viel gewoon uit de hemel. Weet iemand wat dit is?” (Bron: YouTube: ledz4cars)

MoscowRechts: Moskou, Rusland, 7 oktober 2009
(Bron: YouTube: olegen77)

 

 

Kerkrade, the NetherlandsLinks: Foto genomen op 26 september om 20.00 uur tijdens de jaarlijkse Transmissie-meditatieconferentie in Kerkrade. Meer dan 100 deelnemers zagen ’s avonds de grote ster in zuidoostelijke richting. Ingezonden door C.Q., Amsterdam.

 

 

Rechts: Twee foto’s genomen op 1 oktober 2009 in Barcelona (Spanje). Ingezonden door H.L. en C.F. Barcelona 1, Spain
Barcelona 2, Spain

Montreal, CanadaLinks: Montreal, Quebec, Canada, 3 februari 2009 (YouTube)

 

 

 

Rechts: Twee foto’s genomen op 24 september 2009, tussen 5 en 6 uur ’s morgens, in Menton (zuid-Frankrijk), in een hoek van 40º van de oostelijke horizon. Ingezonden door M.S. Menton 2, France
Menton 1, France

 

 

Leeds, UKLinks: Whinmoor (Leeds, VK), april 2009 (YouTube: columbiantony)

 

 

 

 

Brentwood, California, USA,Rechts: Brentwood (Californië, VS), 11 oktober 2009: “Ik had van mijn vrienden gehoord dat er een ufo was die ’s nachts boven het huis van mijn neef verscheen en eindelijk was ik ooggetuige van waar zij het over hadden. De helderheid gepaard met de snel pulserende verschillende kleuren gaat mijn verstand te boven!” (Bron: YouTube: caliskate04)

 

Hemelse heraut
Net voor het ter perse gaan, komen meldingen binnen van een grote, zeer heldere “vuurbal”, een “stralende kogel” of een “gloeiend hemellichaam”, zoals de Duitse media het beschreven. Het object werd gezien vroeg in de avond van 13 oktober in de heldere lucht boven Duitsland, Nederland en België. Er werd gemeld dat het object boven Nederland met een begeleidende supersone knal de geluidsbarrière doorbrak. (Bronnen: Zeit-online, Bild.de, NDR Online, Duitsland; de Volkskrant)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het “hemellichaam” de ‘ster’ is die Maitreya’s eerste interview aankondigt.)