Vragen en antwoordennovember 2009


V. Sommige mensen die de ‘ster’ gezien hebben, zeggen dat ze energie kunnen voelen die ervan uit lijkt te stralen. Is dat echt zo?
A. Ja. De ‘ster’ (alle vier) straalt inderdaad energie uit van een hoedanigheid die we gewoonlijk zouden associëren met liefde. Dat is waarom sommige mensen zeggen dat ze zelfs van de ‘ster’ houden en hem met ontzag beschouwen als iets heiligs.

V. Ik geloof niet dat ik de ‘ster’ al gezien heb, maar dat zou ik wel graag willen. Als je er heel sterk naar verlangt om hem te zien, kan het dan gebeuren dat hij zichzelf in antwoord daarop vertoont?
A. Ja. Verschillende mensen hebben melding gemaakt van dit verschijnsel. We moeten onthouden dat de ‘ster’ een Ruimteschip is dat bemand wordt, en de bemanning pikt het verlangen op en reageert daarop.

V. Op 2 maart 2009 zag ik de ‘ster’, wat in Share International werd bevestigd. 1) Zien mensen de ‘ster’ afhankelijk van hun karma, de verantwoordelijkheid die zij hebben om anderen erover te informeren of om een andere reden? 2) Wat zou de doeltreffendste manier zijn om mensen erover te informeren en daarmee het eerste interview van Maitreya, en uiteindelijk Verklaringsdag, te versnellen?
A. 1) De ‘ster’ kan door iedereen gezien worden. 2) Neem contact op met de media over wat u gezien hebt en vraag ze om vragen te stellen over dit ongewone verschijnsel.

V. Kortgeleden stuurde ik een e-mail naar Share International om te vragen of de ‘ster’ al boven Glasgow was verschenen en ontving ik een e-mail van, naar ik aanneem, de heer Creme zelf, waarin hij zei dat hij zou proberen ervoor te zorgen dat de ‘ster’ in mijn regio zou verschijnen en merkte hij vrolijk op dat hij goede herinneringen had aan Glasgow, aangezien dat natuurlijk zijn geboortestad is. Ik was bijzonder verheugd dat hij mijn e-mail beantwoord had, wat ik niet verwacht had.
Ik vroeg me af of de ‘ster’ onlangs al boven Glasgow verschenen is, want ik ben bang dat ik hem gemist heb, omdat ik onlangs op vakantie was. Niet dat ik zo wanhopig ben om hem te zien, maar ik had mijn kinderen verteld dat hij spoedig zou verschijnen en ik wil ze niet teleurstellen. Ik wil op niemand druk uitoefenen en op degenen die deze ‘schepen’ besturen nog wel het minst.
Dank u voor uw geduld en begrip en ik wens iedereen die voor Share International werkt het beste. Ga zo door.
A. Houdt uw blik op de hemel gericht.

V. Wat is het verschil tussen ware en valse hoop?
A. Ware hoop stroomt voort uit de ziel en is derhalve een geestelijke hoedanigheid. Het vult de betrokkene met het verlangen en streven naar een aspiratie voor toekomstige ontwikkeling en is daarmee een drijvende kracht voor de evolutie zelf. Daarom is hoop voor de mensheid een wezenlijk aspect van het leven.
Valse hoop daarentegen is de uitdrukking van een emotioneel verlangen naar geloof, hulp en zekerheid. Het is in wezen het resultaat van angst en leidt regelmatig tot teleurstelling.

V. Het Amerikaanse tv-kanaal SyFy zendt een programma uit genaamd ‘Destination Truth’ (“Bestemming: De waarheid”). Dit is een non-fiction programma over een team van onderzoekers dat onder leiding van Josh Gates de wereld rondreist en onverklaarde mysteries onderzoekt.
In de aflevering die op 7 oktober 2009 werd uitgezonden was het team in Chili om beweringen over de paranormale omstandigheden rond een verlaten mijnschacht te onderzoeken, waarbij wezens uit de ruimte een rol zouden spelen. Plaatselijke bewoners zien er ook raadselachtige lichten aan de hemel.
Nadat zij een nacht in de mijnschacht hadden doorgebracht, waar zij enkele vreemde voorvallen hadden meegemaakt, verlieten verscheidene leden van het team de mijnschacht. Vrijwel onmiddellijk zagen en filmden ze een zeer heldere witte ster die volgens teamleider Gates “als een insect bewoog en ronddanste”. In de uitzending werd er ook over gesproken als een “ster”. Na enkele ogenblikken verdween hij heel snel.
De paraboolantenne van hun audioapparatuur begon vreemde geluiden te maken die het team niet kon verklaren, vooral omdat de antenne nergens op aangesloten was en is ontworpen om geluiden op te vangen en niet om iets uit te zenden.
(1) Was de ‘ster’ inderdaad de ‘ster’ (een van de vier ufo’s) die de hedendaagse ‘Ster van Bethlehem’ zijn of een ‘normale’ ufo? 2) Hadden  de ‘ster’ of de Ruimtebroeders iets te maken met de bizarre verschijnselen die het team in de mijnschacht ervoer?
A. 1) Het was de ‘ster’. 2) Ja. De mijnschacht wordt door de Ruimtebroeders gebruikt.

V. Wie zijn de ‘Krachten van Licht’?
A. Wij zien de Krachten van Licht als de Esoterische Hiërarchie: de Christus en Zijn groep Meesters Die, samen met al Hun discipelen, de Krachten van Licht van onze planeet vormen. Er zijn 63 Meesters, inclusief de Grote Heren, van Wie Maitreya er één is, verbonden met de menselijke evolutie. Zij verzamelen om Zich heen een leger van mensen over de hele wereld die in de komende tijd met Hen samen zullen werken. Sommigen werken al met Hen, anderen zullen volgen. Er bestaat een enorme nieuwe groep die in 1922 door Maitreya werd gevormd, de Nieuwe Groep van Werelddienaren genaamd. Ze hebben geen adres waar je je kunt aanmelden. Je wordt ervoor uitgekozen, afhankelijk van je levenshouding. Deze groep bestaat uit vier tot vijf miljoen mensen die over twee afdelingen zijn verdeeld: een kleine innerlijke groep die directe aanwijzingen van de Meesters krijgen en een veel grotere groep die niet de informatie van een Meester krijgen, maar geleidelijk van hun eigen ziel. Zij zijn te vinden in alle maatschappelijke standen, in elk land: in de politiek, de economie, de wetenschap, de godsdienst, de kunst, maatschappelijke beroepen, het onderwijs, enzovoort. Zij zijn ontvankelijk voor de noden van de mensheid.
Begin jaren ’30 van de vorige eeuw zei Maitreya Zelf: “Er was een tijd dat 10 ware mensen de wereld konden redden. Toen kwam een tijd waarin 10.000 niet genoeg waren. Ik zal een beroep doen op 1 miljard mensen.” Vijf of zes jaar geleden vroeg ik mijn Meester: “Heeft Maitreya Zijn miljard mensen al?” De Meester zei toen 1,5 miljard, dus Hij heeft er al een half miljard meer dan Hij er toen nodig had. Het aantal staat nu op 1,8 miljard. Zij vormen de Krachten van Licht. Hij zal een beroep doen op allen van wie Hij op voorhand weet dat zij op Hem zullen reageren en die anderen zullen onderrichten om te reageren. Niet de hele mensheid hoeft op Maitreya te reageren, maar een bepaald gedeelte, een kritieke massa.

V. Wat is het doel van deze vlaag van ufo-activiteit in met name het VK, maar sindskort ook over de hele wereld?
A. Het ware doel is de “bundeling van de Krachten van Licht”. De Esoterische Hiërarchie, de Christus en Zijn groep Meesters vormen, samen met al Hun discipelen, de Krachten van Licht op onze planeet.
Zij worden versterkt door de ruimteschepen van onze naburige planeten, waarvan u terecht zegt dat zij in steeds grotere aantallen verschijnen. Wij maken deel uit van een zonnestelsel dat één geheel vormt. In maart 2007 schreef mijn Meester een artikel waarin Hij spreekt over het samenkomen van de Krachten van Licht: zowel van deze planeet als van onze zusterplaneten in het stelsel. Daarom zien we zoveel ufo-activiteit. Ze zijn echt en zijn afkomstig van voornamelijk Mars en Venus, maar ook van Jupiter en Saturnus en andere planeten.
De meeste mensen geloven wat hun verteld wordt, dat er geen leven is op Venus en de andere planeten, maar de ruimteschepen, de ufo’s van vooral Mars en Venus, die het dichtst bij zijn, worden al jarenlang door duizenden mensen gezien. Al meer dan 60 jaar ontkennen de regeringen van de wereld het bestaan van ufo’s, die inderdaad in toenemende mate actief zijn aan de hemel. De regeringen hebben het publiek voor hun eigen, waarschijnlijk verschillende, doeleinden om de tuin geleid. Ze hebben geprobeerd het bestaan van ufo’s, de vliegende schotels, te ontkennen, terwijl mensen die ze hebben gezien, weten dat ze altijd aanwezig zijn aan de hemel. Vreemd genoeg hebben de regeringen geprobeerd de bemanningen van deze ufo’s, die volgens hen dus niet bestaan, af te schilderen als kwaadaardig en een bedreiging voor het welzijn van de mensheid.
Wat is het motief voor deze merkwaardige non-berichtgeving over deze reusachtige gebeurtenis? De regeringen zullen zeggen dat ze willen voorkomen dat er paniek uitbreekt, maar daaronder ligt de niet-erkende angst voor het verlies van controle en macht, waar de verwelkoming van de Ruimtebroeders toe zou leiden. Zij weten dat, als de mensheid weet dat de ruimteschepen in onze hemelen geen ‘aliens’ zijn, maar hier zijn om het lijden van de mensheid op deze planeet te verlichten en ons te helpen en dat zij overduidelijk over veel geavanceerder technologie beschikken, de mensen zouden eisen dat zij openlijk welkom geheten worden en hun superieure technologie beschikbaar gemaakt.
Wetenschappers op aarde ontkennen het bestaan van elke vorm van leven op Mars en Venus en de andere planeten in ons stelsel. Dit is het gevolg van hun ontoereikende begrip van de niveaus van materie die bestaan. Deze wetenschappers erkennen het bestaan van drie niveaus – vaste, vloeibare en gasvormige stof – en ze hebben niet de technologie om de niveaus van materie daarboven te meten. Daarom menen zij dat er niet ‘meer’ is, maar de Meesters en alle studenten van de esoterie weten dat er nog vier hogere niveaus bestaan boven het gasvormige, de etherische niveaus van materie. En op die etherische niveaus kan het ‘leven’ op onze zusterplaneten gevonden worden – van het laagste etherische niveau op Mars, tot de buitengewoon hoogontwikkelde planeten als Vulcanus, Venus, Jupiter en Saturnus, en planeten als Mercurius, Uranus en Neptunus. Venus, het alter ego van de Aarde, is in de laatste van haar zeven ‘ronden’ of incarnaties (vergelijkbaar met onze incarnaties), terwijl Vulcanus al geheel vervolmaakt is.
Ruimteschepen van deze planeten creëren de graancirkels, waarvan de meeste gevonden worden in het graafschap Wiltshire (zuidwest Engeland), omdat Maitreya Zich in Londen bevindt. Deze graancirkels zijn de ‘visitekaartjes’ van de mensen die de ufo’s bemannen, als teken dat zij hier zijn, zonder mensen te alarmeren of onze vrije wil aan te tasten. Zij creëren de graancirkels op aarde in enkele seconden. De vaartuigen zijn zó gemaakt dat ze in enkele seconden de meest complexe vormen kunnen maken met een diameter van soms wel honderden meters – zo geavanceerd is hun technologie. Ze houden zich ook bezig met het leefbaar maken van deze planeet. Zij doorkruisen de atmosfeer en neutraliseren grote hoeveelheden nucleaire straling en de andere giftige rommel die wij in de atmosfeer uitstoten. Karmisch is het hun niet toegestaan om de planeet volledig schoon te maken, maar binnen de karmische grenzen doen zij wat zij kunnen. Zonder hun hulp zou het leven op deze planeet uiterst pijnlijk zijn: er zouden meer mensen sterven dan er nu sterven, er zouden meer mensen zijn met de ziekte van Alzheimer en we zouden dagelijks meer verstikken. Wij staan dus enorm in het krijt bij de Ruimtebroeders. Wanneer Hij ernaar gevraagd wordt, zal Maitreya over de Ruimtebroeders spreken. Zij zijn onze broeders en zusters uit ons eigen planetaire stelsel. We werken samen, de Hiërarchie van alle planeten werken samen binnen een soort interplanetair parlement.
Zij zijn ook bezig met de reusachtige taak om het magnetische veld rond de aarde aan de oppervlakte te repliceren. Dit baant de weg voor de ‘wetenschap van licht’, die de technologie van de toekomst is. Deze zal helpen ons te voorzien van alle energie die we nodig hebben – onbeperkt en veilig. Het is dus duidelijk dat de Ruimtebroeders geenszins de kwaadaardige, monsterachtige ‘aliens’ zijn zoals zij aan het publiek worden voorgesteld, maar dat zij hier op een geestelijke missie zijn om op elke mogelijke manier binnen de Wetten van Karma te helpen de stabiliteit en de toekomstige gezondheid van planeet Aarde te waarborgen.

V. Recente gebeurtenissen in de VS lijken erop te wijzen dat bepaalde krachten hebben besloten dat er te veel mensen op aarde zijn en bezig zijn methoden te ontwikkelen, zoals vaccinaties, om daar middels pandemieën een einde aan te maken. Wat kunnen we eraan doen om dit te stoppen of onszelf en onze dierbaren te beschermen?

A. Ook dit is weer een van die samenzweringstheorieën die met grote regelmaat uit de VS naar voren komen. Er is niets van waar. Relax!


 


Lees ook de vragen en antwoorden van vorige maanden.