De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - september 2009

“In de zeer nabije toekomst zullen mensen overal de gelegenheid hebben om getuige te zijn van een buitengewoon en belangrijk teken dat slechts éénmaal eerder, bij de geboorte van Jezus, werd gemanifesteerd. Toen verscheen er, volgens de christelijke lering, een ster aan de hemel die drie wijze mannen uit het Oosten naar de geboorteplaats van Jezus leidde. Spoedig zal, over de hele wereld, opnieuw een stralend hemellichaam gelijk een ster van buitengewone schittering gezien worden.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Maitreya’s eerste interview’, SI, jan./feb. 2009)

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is, als aankondiging van het ophanden zijnde eerste interview met Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender. Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en zijn er honderden waarnemingen naar Share International gestuurd. Hier volgt een selectie uit de nieuwste meldingen in de media, van lezers van Share International en waarnemingen op YouTube. De Meester van Benjamin Creme heeft bevestigd dat het allemaal authentieke waarnemingen van de ‘ster’ zijn.

Klik hier voor nadere informatie over de 'ster'.

 

4 from Berlin Vier stilstaande beelden uit een video van Maitreya’s ‘ster’ boven Berlijn (Duitsland), op 5 augustus 2009 enkele seconden na elkaar genomen, laten zien hoe de kleur voortdurend verandert. (YouTube: Danicanto1)
Florida

Bericht over de ‘ster’ op televisie
Boca Raton, Florida (VS), 6 juli 2009. Een ooggetuige zei: “Er was een groen licht in de lucht, maar het was te dichtbij om een ster te zijn. Het bewoog zigzaggend en zweefde, als iets wat ik nog nooit eerder gezien heb … het was een groen-gloeiend diamantvormig voorwerp, terwijl het ongeveer 30 meter boven ons zweefde.” WPTV, een plaatselijk televisiestation, deed verslag van het verhaal en vertoonde een video-opname. (YouTube; examiner.com

Twee van de vier ‘stralende hemellichamen gelijk een ster’ die in juni 2009 tezamen gezien werden in Italië. (YouTube: daisenpuQustom)

italy

Foto ingezonden door G.L., Barcelona (Spanje): “De ster komt om ongeveer 23. 00 uur op in het oost-zuidoosten en verplaatst zich, gezien van het noorden, al klimmend, in westelijke richting. Hij verplaatst zich heel snel. Deze foto werd in Vilassar de Mar, in de Spaanse provincie Barcelona, genomen… De camcorderopname laat ‘pulsaties’, veranderingen in grootte en flitsen van de ster zien, wanneer de zoomer in dezelfde positie werd vastgezet.”

Vilassar

Hullbridge

Foto gemaakt in Hullbridge (Essex, VK)
door C.E. op 17 juli 2009 om 03.30 uur

Leyland

Alle vier ‘sterren’ die op 7 februari 2009 werden gezien boven Leyland (Lancashire, VK) zijn gefilmd door MG Hij beschrijft wat hij zag: “4 buitengewoon heldere ufo’s die naderbij kwamen en over de huizen in mijn straat gingen. Ze bevonden zich op lage hoogte en vlogen in formatie onder beslist intelligente controle, en het waren absoluut geen Chinese lantaarns”. (YouTube: ufohomebase) (Zie ook de brief van DD in Share International, juli/augustus 2009, die eveneens alle vier ‘sterren’ tegelijk zag.)

Op 6 juli, om half vijf ’s ochtends, na het lezen van het laatste nummer van Share International, hoopte ik de ‘ster’ in noord-oostelijke richting te zien. Ik keek uit mijn slaapkamerraam en ja, daar was hij — helder schijnend aan de nog donkere hemel, de enige ster die te zien was. De lucht werd al snel lichter en de ster vervaagde tot hij om half zes verdween. Het lijdt voor mij geen enkele twijfel dat alle verhalen in Share International waar zijn, maar dit kun je met eigen ogen waarnemen! Zo prachtig, ik moet het anderen vertellen.
M.Z., Amsterdam.
Amsterdam

Op 2 juli 2009, om half acht ’s avonds, zagen duizenden mensen in Chengdu (China) een ufo en renden volgens de regeringsnieuwsdienst Xinhua zelfs in pyjama naar buiten om het volgens de beschrijving lichtgevend blauwe vaartuig te zien, dat van tijd tot tijd in rood veranderde. Zhang Yang, hoofd van het Boeddhistische Genootschap van Chengdu, verklaarde dat het een “hemellichaam” was en zei dat het geen Chinese lantaarn, ballon of vlieger geweest kon zijn. “Er lijkt momenteel in heel China een groot aantal ufo-waarnemingen plaats te vinden,” aldus disclose.tv, die meldde dat dezelfde ufo de avond tevoren duizenden inwoners van de stad Xi’an versteld had doen staan, waardoor de telefoonlijnen van de nieuwsdienst overbelast raakten. (Bron: allnewsweb.com; YouTube)
Chengdu

Berlin, single

Op 27 juni 2009 in Berlijn gefotografeerd
door TW, vanaf het balkon van zijn flat.

Slough

Slough (VK), 9 augustus 2009 (YouTube: paulchi69)
Een paar avonden geleden merkte ik een ongelooflijk helder voorwerp op, dat niet ver van de maan in de lucht zweefde. Het drong pas later tot me door dat ik weleens de ‘ster’ gezien kon hebben. De afgelopen drie avonden heb ik hetzelfde voorwerp in de lucht gezien, en ik heb er foto’s van genomen en het gefilmd. Bij het opnieuw bekijken van mijn foto’s realiseer ik me nu dat het voorwerp zich over een grote afstand heeft verplaatst sinds ik het voor het eerst zag. Interessant is dat ik ongeveer een week geleden hoorde dat een vriend ‘de ster had aangeroepen’ en hem toen gezien heeft. Dus, in gedachten heb ik de ‘ster’ beleefd uitgenodigd om langs te komen. Is het de ‘ster’ die ik zie?
E.G., Cotati (Californië, VS).
De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het de ‘ster’ was.
Cotati, California
Noord-Kentucky (VS) 6 juni 2009: “Op het eerste gezicht leek het op een abnormaal grote, maar zeer heldere ster. Wanneer je hem goed in close-up bekeek, kon je aan de bovenkant pulserende lichten zien, zoals een stroboscooplamp met rode, blauwe en groene flitsen,” aldus de ooggetuige. (YouTube: TriangleinTheSky) Kentucky