Lezers schrijven – april 2010


Goed op de hoogte

Op 9 maart 2010 was ik posters aan het ophangen in Berkeley (Californië, VS) voor een bijeenkomst over ufo’s en hun geestelijke missie. Terwijl ik me bukte om een poster op een deur te plakken, verscheen er ineens een man achter me die vroeg: “Hoor jij bij de groep die de lezing over ufo’s geeft?” Ik antwoordde: “Ja”. Hij vroeg: “Wie is de persoon die verantwoordelijk is voor deze lezingen?” Ik zei: “Het is niet één persoon, maar een netwerk van vrijwilligers, Share International genaamd.” Vanaf dat moment leek de tijd stil te staan. De man was een krachtige en vrolijke persoonlijkheid. Ik wees naar de poster, waarop foto’s stonden van het blauwe spiraalvormige licht dat laatst boven Noorwegen te zien was en van graancirkels, en vroeg hem of hij deze verschijnselen gezien had. Lachend zei hij: “Ja, het blauwe licht is opmerkelijk en die graancirkels zijn ‘goed’” Hij leek met name geïnteresseerd in de Noorse blauwe spiraal. Ik vertelde hem dat de Noorse spiraal een lichtmanifestatie van de Ruimtebroeders was, een teken van de terugkeer van de Wereldleraar, Maitreya. Hij knikte en zei: “Ja, maar de regering suggereert dat het van een testraket was of zoiets.”
Ik noemde Maitreya’s boodschap van samendelen, rechtvaardigheid en vrede, en dat we allemaal deel uitmaken van één menselijke familie. Hij knikte instemmend. Toen vroeg hij me of ik van de schrijver Daniël Pinchbeck en Evolver.net had gehoord en ik zei ja. Hij zei: “Het maakt niet uit hoe we bewust worden, maar dat we het worden.” Het onderwerp ging toen over op God en hij zei: “God is in alles. Dit is God (wijzend op een verkeersbord), God is overal.” Ik opperde dat God “energie is en de wetten die die energieën beheersen”. Hij zei dat hij die definitie goed vond, en veel beter dan dat God werd weergegeven als “een oude man met een witte baard”.
Ik vroeg hoe hij heette en hij zei “David”, net als ik. Hij bedankte me en zei dat hij weg moest. We schudden elkaar de hand, ik gaf hem een folder en draaide me om om mijn tas te pakken. Toen ik me weer terugdraaide was hij weg, totaal verdwenen! David was een heel boeiende persoonlijkheid, met stralende groene ogen vol medeleven. Ik voelde me de rest van de dag geïnspireerd. Was ‘David’ de Meester Jezus of Maitreya?
D. C., Berkeley (Californië, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat ‘David’ de Meester Jezus was.

Nachtelijk visioen

Toen ik 18 jaar was (ik ben nu 29) lag mijn leven overhoop. Ons gezin was uiteengevallen en mijn moeder verhuisde met mijn broer twee staten verderop.
Mijn vader was zwaar depressief en ik zat in mijn eigen persoonlijke hel van zelfmedicatie en ellende. Hoe dan ook, ik lag in de rommelige kelder van mijn huis, met bierblikjes overal, en probeerde de slaap te vatten (wat uren duurde vanwege milde slapeloosheid), woelend en draaiend. Nu komt het interessante deel. Ik lag met mijn ogen open, bezorgd, angstig, huilend om hoe erg ik eraan toe was. Hunkerend naar contact met Jezus, God, een engel, de duivel, ieder die maar wilde luisteren.
Plotseling verkeerde ik in een of andere droomtoestand. Ik herinner me dat ik in mijn achtertuin lag en naar de lucht keek en recht boven me een stralende man zag met een witte baard, bovenop een prachtig wit paard, die mij van bovenaf aankeek. Hij stak zijn hand naar me uit en ik werd letterlijk overweldigd door een enorme golf liefde, vrede, geluk. Ik kon alleen maar mijn armen om mezelf heen slaan en tegen me aandrukken. Op dat moment eindigde de ‘droom’.
Ik kon niet veel details zien, maar de man zag ik heel duidelijk. Hij droeg bijna lichtgevende witte gewaden en een of andere hoed in dezelfde kleur. Ik denk dat hij blank was. Hij zag er in wezen perfect uit, zoals je zou verwachten in de afbeelding van God of een engel gemaakt door een kunstenaar.
Ik heb veel vreemde dromen gehad, maar deze voelde als geen andere. Ik herinner me dat gevoel nog steeds, zo krachtig was het. Ik weet dat het erg afgezaagd klinkt, een man met een witte baard op een paard en ik weet ook niet wat het betekent. Waarom bovenop een paard, terwijl hij in de lucht is?
Het wezen hoefde geen woord te zeggen of enig ‘teken’ te geven, hij gaf me gewoon dat gevoel, bijna alsof ik geëlektrocuteerd werd door liefde en harmonie.
Was dit misschien een van uw Meesters van Wijsheid die contact met me zocht? Zo ja, bedank hem namens mij. Het heeft mijn leven veranderd.
D. Y., Omaha (Nebraska, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘man op het witte paard’ Maitreya was.

Filmmagie

Annie George, die in de buurt van Charleroi (België) woont, was medio oktober 2009 bij haar zuster net met Transmissie-meditatie begonnen. Twee weken nadat de groep van start was gegaan, ging ze op internet kijken naar de site van Partage International [de Franse Share International-website].
Ze ging naar de homepage en klikte op de foto’s. Toen ze op de foto van Maitreya in Nairobi klikte, leek het wel of het een video was: Maitreya deed zijn hoofd opzij, draaide 90 graden, liep een paar seconden parallel aan de persoon, draaide zich toen 90 graden, zodat hij weer voor haar was en keek haar aan (zij was bij haar zuster). Zijn ogen waren heel donker, maar helder en er was wat licht rond zijn ogen. Verscheidene dagen later klikte ze op dezelfde foto, omdat ze de Transmissie-meditatiegroep deelgenoot wilde maken, maar de foto bleef onbeweeglijk. Zij wil graag weten of haar verbeelding haar parten speelde of dat het een echte ervaring was? Was dit het werk van een Meester? Was het een zegening?
M. D., Brussel (België).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat Maitreya Annie George de ervaring van het bewegende beeld gaf. Het was om haar te bemoedigen.

De ‘ster’ boven het Eriemeer

Op de avond van 16 maart 2010 waren drie van ons in Euclid (Ohio, VS) op een klif aan het Eriemeer. Kort nadat we daar aangekomen waren, verscheen er plotseling een op een ster lijkend voorwerp of ufo in de lucht, in het noordwesten. Iemand in de groep die een kompas bij zich had, zei dat het voorwerp op een koers van 300 graden lag. Terwijl we toekeken, werd het voorwerp helderder en begon te schitteren, en het bleef stil hangen. Enige tijd later vervaagde het tot het niet meer zichtbaar was. Dit verschijnsel herhaalde zich verscheidene keren gedurende een uur: het voorwerp dat verschijnt, verdwijnt, en dan weer in dezelfde positie verschijnt.
Iemand die deze activiteit twee weken lang heeft gefotografeerd, vertelde dat het infrarode onderdeel op zijn video hem in staat stelt de ufo’s te zien nadat ze voor het blote oog onzichtbaar zijn geworden. Hij vertelde ook dat ze heel schitterend kunnen worden. Zodra hij dat gezegd had, nam de helderheid van het voorwerp spectaculair toe en was kort helderder dan de ster Sirius (die we ook konden zien).
Later verscheen een tweede ufo of sterachtig voorwerp links onder de eerste. Enkele minuten lang stonden deze twee samen bewegingsloos aan de hemel. Toen begon het tweede voorwerp zich naar de positie van het eerste te verplaatsen. Een minuut later of zo bewoog het eerste zich naar de positie waar het tweede voorwerp was verschenen, alsof ze met elkaar van positie verwisselden.
Toen deze ‘verwisseling’ eenmaal voltooid was, bleef het tweede sterachtige voorwerp op dezelfde plaats. Vervolgens verdween het eerste heel langzaam, alsof het westwaarts koerste (d.w.z. zich van ons verwijderde). Terwijl het vertrok, dimden de lichten geleidelijk aan en naarmate het de horizon naderde, nam het een dieprode kleur aan. Toen we de klif verlieten, straalde het tweede sterachtig voorwerp een flits schitterend wit licht uit en verdween vervolgens.
Kunt u zeggen of deze sterachtige voorwerpen de ‘ster’ zijn die Maitreya’s verschijning aankondigt?
M. L., Lorain (Ohio, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat boven het Eriemeer de ‘ster’ en een ruimtevaartuig gezien werden. De flitsen wit licht waren geen respons op gedachte.

Geloof heelt

Op 14 januari 2010 ging ik voor controle naar mijn oogarts voor nieuwe contactlenzen. Hij nam een foto van de binnenkant van mijn ogen en vertelde me, terwijl hij deze vergeleek met foto’s die eerder genomen waren, dat ik staar kreeg en dat het al het stadium halverwege bereikt had. Hij legde uit dat staar normaal gesproken bij mensen boven de 40 voorkomt en omdat ik nog jong ben en aan de universiteit studeer, raadde hij me aan om mijn gezichtsveld te laten testen.
Ik ging naar huis en overlegde met mijn ouders. Zij raadden me aan om naar een groter ziekenhuis te gaan. De volgende dag ging ik daarom naar een universiteitskliniek om een verwijsbrief van de dokter te halen voor het universiteitsziekenhuis. Die nacht, omstreeks 2 uur bekeek ik, voor ik naar bed ging, mijn e-mails en zag een groepsbericht van de heer Creme dat Maitreya zijn eerste interview op de Amerikaanse televisie had gegeven. Ik was zo verrast dat ik het steeds weer opnieuw las. Ik voelde spontaan vreugde in mijn hart opkomen. Op maandag 18 januari ging ik naar het universiteitsziekenhuis Keio. De oogarts was een hartverwarmende, vertrouwenwekkende dokter. Nadat hij verschillende onderzoeken had gedaan, zei hij dat er niets aan de hand was met mijn ogen en er geen spoor van staar was. Ik was erg opgelucht. Ik kon niet anders dan denken dat er een wonder was gebeurd. Aangezien ik in mijn lezing over de Wederverschijning altijd vertel dat er op Verklaringsdag wonderbaarlijke genezingen zullen plaatsvinden, had ik gewenst dat het met mijn ogen zou gebeuren.
Heb ik genezing ontvangen?
H. U., Tokio (Japan).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat Maitreya zijn oog heeft genezen.

Privé-voorstelling

Op zaterdag 23 januari 2010 zat ik om 19.15 uur in een bus in de buurt van Alexandra Palace. Ik had een artikel gelezen over de manier waarop kunstenaars publiek besef voor milieukwesties kunnen opwekken en dacht na over hoe ik als kunstenaar zou kunnen bijdragen en hoe Maitreya’s verschijning de zaken radicaal zal veranderen, wat betreft de dringende noodzaak om als mensenras een andere koers in te slaan.
Ik keek uit het raam en zag links van mij twee oranje lichten in de lucht. Ik kon zien dat het geen vliegtuigen of helicopters waren, omdat ik geen van de andere lichten zag die je dan zou zien. Terwijl mijn nieuwsgierigheid toenam, zag ik twee andere oranje lichten en voelde de behoefte om uit te stappen en vroeg me af waarom niemand anders in de volle bus het ongewone verschijnsel had opgemerkt. De bollen zweefden als in groepen van twee onder elkaar, vier in totaal. Toen de bus aan de voet van de heuvel was gekomen, verdwenen de bollen uit mijn gezichtsveld. Toen ik uitstapte, verschenen er weer twee lichten, groot, glanzend en bijna pulserend, die ongeveer een minuut of zo bleven hangen. Vervolgens vlogen ze plotseling snel weg en werden kleiner tot ik ze niet meer kon zien, allemaal in een paar seconden. Waren dit de Ruimtebroeders? Ik heb er geen andere verklaring voor.
F. D., Londen (VK).

Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het ruimtevoertuigen van Mars waren.


Lees ook de brieven van vorige maanden.