De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - april 2010

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt. Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en zijn er honderden waarnemingen naar Share International gestuurd. Hier volgt een selectie uit de nieuwste meldingen in de media, van lezers van Share International en waarnemingen op YouTube. Alle foto’s tonen authentieke waarnemingen waarvan Benjamin Creme’s Meester heeft bevestigd dat het de ‘ster’ betreft die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Klik hier voor nadere informatie over de 'ster'.

claremont
Deze foto’s werden rond 22.15 uur genomen na onze meditatie op 16 maart 2010 in Claremont (Ontario), ongeveer 65 km ten noordoosten van Toronto.. De ‘ster’ stond aan de oostelijke hemel, en veranderde van kleur – blauw, groen, geel, rood waarbij de kleuren tijdens het wisselen in elkaar overvloeiden. Ik nam foto’s van de ‘ster’ en keek meteen op de computer naar de beelden. Ik heb de kleuren en dergelijke niet versterkt me Photoshop, maar omdat het beeld van de ster klein was, heb ik wel met een Photoshop plug-in de resolutie van beelden verhoogd, zodat de beelden minder rafelig zijn. De kleur en vorm van de beelden zijn precies zoals ze werden opgenomen. Ik heb in totaal 34 foto’s genomen, waarvan sommige nauwelijks een seconde na elkaar. De ‘ster’ lijkt van het ene beeld op het andere van vorm te veranderen. Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven sterren en planeten bekeken, en heb nooit een ster of planeet gezien die zich op deze wijze gedroeg.
Het kan alleen Maitreya’s ‘ster’ zijn. Kunt u alstublieft bevestigen of dit al dan niet zo is? De gebruikte camera is een Nikon D700 met een Nikkor 80-400 VR lens.
K.M., Claremont (Ontario, Canada).
(De Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het Maitreya’s ‘ster’ was.)

Media berichten over de ‘ster’ boven Cleveland

Een geheimzinnig licht in de lucht boven Cleveland (Ohio, VS) heeft veel mediabelangstelling gewekt met uitgebreide berichtgeving op MoxNews (MSNBC) en Fox8News. Op 12 maart 2010 meldde MoxNews dat op negen avonden achtereen boven het Eriemeer in Euclid (bij Cleveland, Ohio) op ongeveer dezelfde plaats en rond dezelfde tijd – tussen 7 en 8 uur ’s avonds – een licht werd waargenomen, soms enkele uren achtereen. Het licht werd het eerst gezien door een jonge inwoner, Eugene Erlikh, die zei: “Er is absoluut niets op aarde wat er zelfs maar op lijkt.” Hij voegde eraan toe: “Het was een schitterende straal met verschillende lichten, het ging van rood naar geel, naar groen en blauw. Het had nooit dezelfde kleur, het leek de hele tijd te pulseren.”
Zijn vriend, Nick Hausen, was ook ooggetuige. “Eerst dacht ik dat het gewoon een ster was, maar de manier waarop het bewoog… het ging zo snel, ik heb nog nooit zoiets gezien,” aldus Hausen. Erlikh filmde het licht en een andere keer, twee lichten — wat te zien is in de clip van het nieuwsprogramma op YouTube. (Bronnen: fox8.com; moxnews.com; YouTube)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het de ‘ster’ was, maar dat er soms ook ufo’s van Mars waren.; zie ook de brief “De ‘ster’ boven het Eriemeer” onder Lezers
schrijven
.)


Drie 'ster'-foto's uit de hele wereld
Samnanger Brooklyn Berkshire
Samnanger, Noorwegen, 19 februari 2010. Foto genomen door T.W., tussen 18.30 en 19 uur, in oostelijke richting. Brooklyn, New York, VS, 11 februari 2010: “Gefilmd net voor zonsondergang ... het zou juister zijn om het te zien als een bal van licht.” (YouTube: tderamus) Sydney (Australië), 18 november 2009: “Rond 1 uur ’s nachts ging ik naar buiten met mijn videocamera en statief om wat opnamen te maken van een meteorietregen die was aangekondigd. In plaats daarvan zag ik dit. Het is geen meteoor, zoveel weet ik wel.” (YouTube: MajorJesseMarcel)