De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - januari/februari 2010

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt. Sinds december 2008 zijn er over de hele wereld waarnemingen van de ster gemeld en zijn er honderden waarnemingen naar Share International gestuurd. Hier volgt een selectie uit de nieuwste meldingen in de media, van lezers van Share International en waarnemingen op YouTube. Alle foto’s tonen authentieke waarnemingen waarvan Benjamin Creme’s Meester heeft bevestigd dat het de ‘ster’ betreft die Maitreya’s verschijning aankondigt.

Klik hier voor nadere informatie over de 'ster'.

Waterloo Rd, New Jersey (VS), 12 september 2009. “Plasmabol” genoemd. (YouTube: mikie8865)

21 December 2009, Montreal (Canada), ingestuurd door A.T.


10 Januari, 00.15 uur, Samnanger (Noorwegen), zuidelijke richting.


29 December 2009, 23.30 uur, Samnanger (Noorwegen), zuid-oostelijke richting.

20 November 2009, Neurenberg (Duitsland), ingestuurd door K.M.

Bucaramanga (Santander, Colombia), 31 december 2009, 17.00 uur. (YouTube: 63724016421150)



Spiraalvormig licht boven Noorwegen –
de ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt

Het enorme spiraalvormige lichtverschijnsel met het stralende middelpunt dat op 9 december 2009 bijna 15 minuten lang boven noord-Noorwegen gezien werd, heeft wereldwijd de media gehaald.
In een persbericht (nr. 91) bevestigde Share International dat deze buitengewone manifestatie ‘het stralend hemellichaam gelijk een ster’ is dat sinds december 2008 overal ter wereld gezien wordt – het teken dat het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya, de Wereldleraar, op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt. Het persbericht meldde ook dat er “voor de nabije toekomst meer van dergelijke manifestaties gepland zijn.”
Binnen enkele uren na publicatie van de foto’s van de Noorse spiraal en berichten erover werd beweerd dat de manifestatie veroorzaakt was door een Russische raket. Echter, Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de spiraalvormige manifestatie inderdaad de ‘ster’ (een van de vier enorme ruimtevaartuigen die in verschillende delen van de wereld verschijnen) was die dit verschijnsel creëerde en dat de theorie dat het veroorzaakt werd door een Russische raket niet op waarheid berust. (Zie voor meer informatie de rubriek ‘Vragen en antwoorden’.)

De ‘ster’ in de media

Canada — De Nanaimo Daily News bericht dat Chris Ansell en Kathleen Kirby uit Nanaimo (Vancouver Island, BC, Canada) op Eerste Kerstdag om 20.29 uur buiten op de waranda in de tuin van Ansells ouders waren, toen zij vier oranje lichten ter grootte van sterren zagen, die vanuit vier verschillende richtingen langs de hemel schoten en boven Mount Benson samenkwamen.
Ansell vertelde dat de “sterachtige lichten bizarre zigzaggende beweging maakten, vervolgens in groene stralende bollen veranderden en toen plotseling in opwaartse richting verdwenen”. De hele waarneming duurde minder dan 40 seconden, maar het tweetal slaagde erin drie foto’s te nemen. (Bron: Nanaimo Daily News, Canada)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat de vier “sterachtige lichten” de vier ‘sterren’ waren.)

VS — Een ervaren beroepspiloot uit Tennessee (VS), met acht jaar vliegervaring, stond op 24 november 2009 op het internationale vliegveld van Memphis naar vertrekkende vliegtuigen te kijken, toen hij een driehoekige ufo met gedempte witte lichten zag. Volgens zijn verslag knipperden of pulseerden de lichten niet, was het geluidloos en verplaatste het zich met een snelheid van tussen Mach 1 en Mach 1,5. Vergeleken met andere bekende luchtvaartuigen die zich op dat moment in het luchtruim bevonden, schatte de piloot dat het voorwerp “zo groot als een voetbalveld” was.
De waarneming werd gearchiveerd in de database van het Mutual UFO Netwerk (MUFON), dat meldt dat er een toenemend aantal waarnemingen wordt gemeld van zich laag bij de grond bevindende grote driehoekige vaartuigen. (Bronnen: Canadian National Newspaper, Exopolitics News, Canada)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het voorwerp de ‘ster’ was, maar dat het vijf maal zo groot is als een voetbalveld.)

Bulgarije — De Bulgaarse televisie meldde dat honderden Nieuwjaarsvierders, die de eerste minuten van 2010 in de Bulgaarse hoofdstad Sofia vierden, een diamantvormig voorwerp zagen dat zich grillig aan de hemel voortbewoog en vervolgens verdween. In het verslag kwamen een aantal ooggetuigen aan het woord die meenden dat de ufo niet van deze wereld afkomstig was. Eén getuige slaagde erin de ufo op video vast te leggen.
Ufo-waarnemingen komen in Bulgarije veel voor. Na een recente diepgaande studie van graancirkels maakte het Bulgaarse nationale ruimteagentschap als conclusie bekend, dat buitenaardse wezens in contact treden met de Aarde en met mensen communiceren door middel van een reeks graancirkels.
“Zij bevinden zich momenteel overal om ons heen en houden ons voortdurend in de gaten,” aldus Lachezar Filipov, waarnemend directeur van het Ruimte-onderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie van Natuurwetenschappen. “Zij zijn ons niet vijandig gezind; zij willen ons eerder helpen, maar wij zijn niet ontwikkeld genoeg om direct contact met hen tot stand te kunnen brengen. Zij zijn bereid ons te helpen, maar wij weten niet wat we hun in geval van contact kunnen vragen,” aldus Lachezar Filipov. (Bron: BNT, Novinar Daily, Bulgarije)
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het televisieverslag de ‘ster’ betrof’.)

Commentaren op YouTube
Enkele van de vele commentaren bij video’s over de ‘ster’ op YouTube:

New York-Stad (VS), november 2009
“Al verscheidene weken zie ik deze zeer heldere ster(?) die in de nachtelijke hemel boven NYStad van kleur lijkt te veranderen. (Ik kijk vanuit de binnenstad naar het oosten) … En het staat nog steeds aan de hemel … iedere nacht.” (YouTube: Brianne1326)

Berkshire (VK), 4 januari 2010
“Gezien vanuit het weiland bij mijn huis: Eerst dacht ik dat het een ster was… Nadat ik het een poosje nauwlettend bekeken had, merkte ik dat het pulseerde, dus toen besloot ik ongeveer 1 km langs de weg te lopen om dichterbij te komen. Toen begon het zich zo’n beetje zuid-oost boven me te bewegen, terwijl het zijn lichten veranderde, en begon ik het te filmen. Wie kan mij vertellen welk soort vliegtuig 20 minuten stationair in de lucht kan zweven, terwijl het lijkt op een heldere witte ster? Ook … gaf het het vreemdste vliegtuiggeluid dat ik ooit gehoord heb, iets als heel hoog geknetter.” (YouTube: angeldeath616)

Oakland (Californië, VS), 12 november 2009
“Dit voorwerp verschijnt, ongeveer een uur lang, net nadat het donker is geworden, aan de westelijke en zuidelijke hemel. Het is constant in beweging, maar gaat erg langzaam naar boven tot het verdwijnt. Het is geen ster want het beweegt, maar met het blote oog zou je kunnen denken dat het een heldere ster is. Ik denk niet dat het een satelliet is, vanwege de manier waarop het van vorm verandert. Het lijkt een soort energiebal te zijn. Ik heb er ook twee in de lucht zien zweven, bijna als in formatie. Ik heb net een camera met een 60x zoom aangeschaft, dus kon ik het van dichterbij bekijken.” (YouTube: pjmenez)