De ‘ster’ die Maitreya’s verschijning aankondigt - juli/augustus 2010

Op 12 december 2008 verspreidde Share International een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de zeer nabije toekomst een grote heldere ster aan de hemel zal verschijnen die over de hele wereld dag en nacht zichtbaar is en het ophanden zijnde eerste interview van Maitreya op een grote Amerikaanse tv-zender aankondigt.

De 'ster' boven Noorwegen

Norway  spiral 'star'


De 'ster' boven AustraliëAustralian spiral 'star'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spiraalvormige ‘ster’ boven Australië

Het spiraalvormige licht dat in de vroege ochtend van 5 juni boven oostelijk Australië gezien werd, is de ‘ster’ die de verschijning van Maitreya, de Wereldleraar, in de openbaarheid aankondigt, zo heeft de Meester van Benjamin Creme bevestigd.
Wetenschappers proberen dit jongste spiraalvormige verschijnsel weg te redeneren als de gevolgen van de lancering van een particulier ruimtevaartuig in de VS. Ooggetuigen en vele andere commentatoren wezen erop dat dit spiraalvormige licht lijkt op de spiraalvormige formatie die in december 2009 boven Noorwegen verscheen en waarvan Benjamin Creme’s Meester verklaarde dat het de ‘ster’ was die Maitreya’s verschijning aankondigt. Bij die gelegenheid maakte Benjamin Creme’s Meester ook bekend dat nog veel meer van dit soort spectaculaire tekenen aan de hemel verwacht konden worden. Mensen die in de vroege ochtend, rond kwart voor zes, buiten waren, werden op een verbazingwekkend spektakel onthaald. Berichten over de waarneming van de spiraalvormige ‘ster’ bereikten al snel The Sunday Mail, radiostations, de politie en zelfs opsporings- en reddingsdiensten. Ambtenaren bij overheidsinstanties, van de weerkundige dienst tot het departement van Defensie, konden geen verklaring geven, maar allen die het zagen zijn het erover eens dat het buitengewoon was. Pino Pezzimenti, woordvoerder van UFO Research Queensland, zei dat het “uiterst ongewoon” was dat een ufo over zo’n uitgestrekt gebied en gedurende zo lange tijd gezien werd. Ooggetuigen vergeleken het licht al snel met een soortgelijke waarneming onlangs in Noorwegen.
Brigadier John Garner in noord-Brisbane was bezig zijn kat van het dak te halen toen de ufo langs de hemel wervelde. “Het licht was uitermate ongewoon, omdat het bestond uit een centraal licht dat werd omgeven door een spiraalvormige halo die tegen de wijzers van de klok inging,” aldus Garner. “De snelheid en de richting waren gedurende de 40 seconden dat het overvliegen duurde, constant.”
Ben Harris, die voor tijdschriften artikelen over ufo’s schrijft, had juist zijn vrouw naar haar werk in Taigum in noord-Brisbane gebracht, toen hij het licht zag en nam met de camera van zijn mobiele telefoon 18 foto’s. “Het is absoluut bizar. Ik denk dat ik een tamelijk sceptische man ben en als u me vraagt wat het was, zeg ik u eerlijk dat ik het niet weet,” zei hij.
Jeff Hannah uit Redcliffe was buiten met vrienden aan het joggen, toen hij de “volmaakte spiraal van licht” zag. “Ik realiseerde mij snel dat het niet de maan was, maar dat het als een komeet vanuit de zuidelijke hemel voorbijschoot en in het noordwesten verdween,” zei hij.
Een woordvoerster van de politie zei: “We kregen telefoontjes uit de Gold Coast, Brisbane en Sunshine Coast.” En ABC News Online ontving tientallen e-mails, foto’s en video’s van mensen die zeggen het enorme witte licht te hebben gezien. Ook een aantal mensen uit Morayfield en Caboolture in Queensland meldden dat zij rond 05.50 uur een wit licht in de lucht zagen.
“Het was maar één lichtverschijnsel. Ik kwam net thuis van mijn wandeling en keek toevallig omhoog naar de hemel, en zag het door de lucht schieten,” vertelde Linda aan de zender 612 ABC Brisbane. “Het was spectaculair.” Zij beschreef het licht als een spiraallolly.
Een andere ooggetuige, uit Balmoral, vertelde dat hij het licht zag terwijl hij aan de Brisbane-rivier stond, op de aanmeerplaats van een veerboot. “Het had inderdaad de werveling van een spiraallolly … maar het bewoog zich op lage hoogte en tamelijk snel voort, en terwijl het mij passeerde en ik omhoog keek, leek het op een rij lichten, mogelijk vier lichten,” zei hij.
Een beller uit Pine Mountain vertelde aan ABC-radio in Brisbane dat zij de lichten kort voor zes uur zag. “Er was geen geluid. Het leek of er linten uit kwamen en alsof het door een wolk kwam, maar er waren geen wolken.” (Bron: couriermail.com; ABC News Online, Australië.)


Maitreya’s licht-ship


Op zondag 23 mei 2010 zag ik uit mijn raam een prachtige stralende ster en besloot er foto’s van te maken. Terwijl ik mijn camera op het statief bevestigde, zag ik door het raam een stralend oranje licht. Toen ik buiten kwam was het oranje licht verdwenen. Ik bleef de stralende ster fotograferen en tot mijn verrassing verscheen het oranje licht weer. Ik was verrukt toen ik op mijn scherm zowel de ster als het oranje licht zag.
Ik dacht niet dat het oranje licht een vliegtuig was, omdat er geen knipperlichten te zien waren. Het verplaatste zich van links naar rechts langs de hemel en verdween uiteindelijk geleidelijk.
Wat was de stralende ster, en het oranje licht?
C.E., Hullbridge (Essex, VK).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het oranje licht Maitreya’s Lichtschip was en de stralende ster Maitreya’s ‘ster’.)

Zie Share Nederland, april 2010 (blz. 17), voor Benjamin Creme’s antwoord op de vraag: “Waar dient Maitreya’s lichtschip voor?”


 

Rome 'star'

 

Rome, Italië, 26 oktober 2009 (YouTube: stefanosniper)


Paris 'star'Parijs, Place de l’Etoile (Plein van de Ster) met de Eiffeltoren op de achtergrond, op 3 april 2010 genomen door J C.L. (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit de ‘ster’ is.)


Hullbridge 'star'De ‘ster’ boven Hullbridge (Essex, VK), op 4 mei 2010 gefotografeerd door C.E.


Kadina 'star'Aan de nachtelijke hemel boven Kadina (noordwest van Adelaïde, Australië) werden in juni 2010 enkele weken lang stralende lichten gefilmd en gemeld op het lokale tv-nieuws. (Bron: Bigpondnews.com) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het “stralende licht” de ‘ster’ was.)


Steeds meer waarnemingen van de ‘ster’ en Maitreya’s lichtschip

In augustus 2009 was ik in Istanbul en tijdens de avondmaaltijd zag ik een grote oranje bol in een rechte lijn langs de hemel gaan. Ik keek met verbazing toe, maar niemand anders leek het op dat moment te zien.
Daarnaast keek ik in mei 2010 samen met een vriendin in mijn tuin naar wat ik dacht dat de ‘ster’ was. We keken er lange tijd naar en mijn vriendin zei: “Als u de ‘ster’ bent, wilt u dan alstublieft van kleur veranderen in de kleur van mijn trui?” Ze droeg een donkeroranje top, maar de ster veranderde niet van kleur en uiteindelijk gingen we naar binnen. Later diezelfde avond stond ik in de keuken en zag een enorme oranje bol in de lucht, die van oost naar west ging. Ik rende naar beneden, riep mijn vriendin weer om snel naar buiten te komen. We zagen beide de bol zich langzaam langs de hemel verplaatsen tot hij verdween. Pas na enige tijd herinnerde mijn vriendin zich dat hij dezelfde kleur had als haar trui.
S. S., Londen (VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘oranje bollen’ Maitreya’s Lichtschip waren.

Op een dag, eind van mei 2010, keek Noori Uddin, eigenaar van het postagentschap, omstreeks negen uur ’s avonds uit het raam van zijn appartement in noord-Londen, toen hij in westelijke richting een heldere oranje bol aan de hemel zag. Hij riep zijn vrouw en kinderen naar het raam en ze keken ernaar door een verrekijker. “Hij straalde enorm, het leek wel vuur!” zei Uddin. De bol ging niet weg en was er zelfs nog toen ze naar bed gingen. Hij vraagt altijd naar het laatste nieuws over Maitreya wanneer leden van de groep postverzendingen brengen. “Het is waar, er gebeuren vreemde dingen,” zei Uddin. Was dit een ufo-waarneming?
S. McD., Richmond (Surrey, VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de stralende oranje bol Maitreya’s Lichtschip was.

Op de avond van 15 mei 2010 reed ik met mijn man en twee mede-groepsleden naar huis. We waren halverwege Mansfield Road in noord-Londen toen we allemaal hoog in de lucht een heel helder-oranje, vurig licht zagen. Het bewoog zich heel langzaam en zonder geluid, maar doelgericht, in zuidelijke richting. We keken er een poos naar voor het achter torenflats verdween.
En op 30 mei 2010, rond half elf ’s avonds, liepen mijn man en ik naar het metrostation Tufnell Park, toen we een soortgelijk groot en stralend oranje licht zagen dat enige tijd op dezelfde plaats bleef hangen. Het was zo groot en stralend dat het ons verbaasde dat niemand naar dit ongewone schouwspel wees. Kunt u zeggen wat deze twee waarnemingen waren?
C. G., Londen (VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat in beide gevallen het oranje licht Maitreya’s Lichtschip was.

Zondagavond 9 mei 2010 zond de BBC het laatste deel van de serie ‘Wonderen van het zonnestelsel’ uit. De presentator hield een bespiegeling over de mogelijkheid van leven op andere planeten en toen ging de aftiteling lopen met op de achtergrond het nummer van de Carpenters, Calling occupants of Interplanetary craft! (“Oproep aan inzittenden van interplanetaire vaartuigen”). Ik keek uit het zolderkamerraam waar ik op Oudjaarsavond een vloot ufo’s had gezien. Een oranje bolvormig glanzend voorwerp bewoog zich vanuit het oosten gelijkmatig langs de hemel, op hetzelfde pad als de vorige waarneming. Het was veel te groot voor een Chinese lampion en werd niet door de wind op een grillige koers voortgeblazen, zoals een lampion. Het bewoog zich majestueus boven ons en verdween toen achter het dak van ons huis. Het maakte geen geluid en had geen knipperende lichten, zoals vliegtuigen. Het leek energie en doelgerichtheid uit te stralen en de waarneming gaf me nieuwe kracht. Kunt u zeggen wat dit vaartuig was?
D. E., Londen (VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het vaartuig Maitreya’s Lichtschip was.

Na een maaltijd met familie ter gelegenheid van een verjaardag lieten mijn partner en ik onze gasten uit en liepen mee naar hun auto. Het was ongeveer half twaalf ’s avonds. We keken omhoog en zagen een stralend rood licht en dachten dat het een vliegtuig was. We bleven kijken, omdat het licht heel stil aan de hemel stond en helder rood glansde. Toen verscheen er nog een. We waren alle vier geïntrigeerd: wat waren dat in vredesnaam – waren het misschien Chinese lampions, of misschien toch vliegtuigen? Terwijl we keken, verscheen de een na de ander tot er vijf grote glanzende rode lichten voor ons in de verte waren. Ze leken zich in de richting van ons huis te bewegen, op gelijke afstand van elkaar in zuidwestelijke richting, maar toen draaiden ze om en de een na de ander, in volgorde, zette koers naar het noorden. Het was moeilijk om van de grond af te zeggen maar ze leken heel hoog te zijn, mogelijk 3 tot 4,5 km.
Als het Chinese lampions waren zouden ze volgens ons niet zo’n doelbewust vliegpatroon hebben kunnen volgen. Kunt u ons zeggen of dit ruimtevaartuigen waren? Zo ja, waar kwamen ze vandaan?
A. M., Londen (VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de lichten ruimtevaartuigen van Mars waren.

Op 15 mei 2010, kort voor middernacht, zaten een vriendin en ik buiten bij de open haard op mijn patio. De lucht was volkomen helder en er stonden verscheidene sterren aan de nachtelijke hemel. We hadden even tevoren Venus in het westen zien ondergaan en plotseling zag ik links van mij wat leek op een groepje sterren. Toen ik aandachtiger keek, zag ik ze duidelijker in beeld komen. Ze leken zich geleidelijk te presenteren en duidelijker te worden; ze bewogen zich lichtjes langs de hemel in onze richting. Zodra ik er een duidelijk beeld van had gekregen, dacht ik meteen bij mezelf dat dit Ruimtebroeders waren. Ik hief mijn armen opgewonden in de lucht, wees ernaar en zei: “Dat is een ufo!” Mijn vriendin draaide snel haar hoofd om te kijken en we sloegen het gade terwijl het zachtjes door de atmosfeer gleed, bijna direct boven en voor ons, toen geleidelijk snelheid maakte en “oploste” in de nachtelijke hemel.
Het ruimtevaartuig zelf was donker maar leek op basis van de lichten rondom het frame, driehoekig van vorm. Ik had tevoren veel soortgelijke beelden op internet gezien, zoals de spectaculaire nachtelijke waarneming van lichten boven Phoenix (Arizona) in 1997. Er was een licht aan de voorkant, één ongeveer halverwege aan elke zijkant en één op elke punt achterop de driehoek. Er was nog een licht in het midden van de romp, dichtbij de buitenrand die het verst bij ons vandaan was. Het was me niet meteen duidelijk of dit één voorwerp was met zes lichten of zes voorwerpen die samen in formatie vlogen. Terwijl het dichterbij boven ons hoofd overvloog, kreeg ik het gevoel dat het toch één vaartuig was. Het bewoog zich volkomen geluidloos voort, hoewel het maar zo’n 60 m boven ons leek te zijn en we in de avondlucht andere geluiden van heel ver weg konden horen. Het leek moeiteloos door de lucht te snijden alsof het geheel gewichtloos was. Terwijl we aanvankelijk verbaasd waren, was er geen gevoel van angst of bezorgdheid. Ik had een duidelijk gevoel van opwinding en vervoering, met daarbij een gevoel van liefde en waardering voor de inzittenden van het vaartuig. Mijn vriendin zei dat het voelde alsof er een zegening had plaatsgevonden. Ik denk inderdaad dat dat ook goed mijn ervaring beschrijft.
a) Was dit een vaartuig van de Ruimtebroeders? b) Van welke planeet kwamen zij? c) Is het gebruikelijk om een gevoel van zegening te ervaren in de aanwezigheid van de Ruimtebroeders? d) Het leek alsof zij maar kort zichtbaar waren, een korte luchtparade uitvoerden en toen weer verdwenen. Waren wij de enigen die die voorstelling zagen of hebben anderen het ook gezien?
T.L., Edmonton (Alberta, Canada).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt: a) Ja, zes ruimtevaartuigen. b) Venus. c) Ja. d) Velen zagen het.

Op vrijdag 11 augustus 2009 werd ik ’s nachts om half twee plotseling wakker en voelde de aandrang om uit mijn slaapkamerraam te kijken. De lucht was helemaal helder. Hoog boven en recht voor me stond een bijzonder stralende, fonkelende ster. Er was geen enkele andere ster meer zichtbaar aan de heldere hemel. Was dit de ‘ster’?
S. R., Springfield (Missouri, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het de ‘ster’ was.

Klik hier voor meer informatie over de 'ster'.