Tekenen van de tijd – juli/augustus 2010

Buitengewone tekenen voor buitengewone tijden

Een zeer bizar medisch geval in noordwest-China heeft ouders, doktoren en de media verbijsterd. Een achttien maanden oud meisje scheidt zonder zichtbaar ongemak metalen spijkers uit en er is geen aanwijzing dat ze iets anders dan normaal voedsel eet.
Doktoren van het kinderziekenhuis in de stad Yilin, provincie Shaanxi, waar het meisje ter observatie wordt gehouden terwijl haar verbazingwekkende toestand wordt onderzocht, zeiden dat de baby de afgelopen maand 21 spijkers en een stalen pen heeft uitgescheiden.
“Eerst dachten we dat de baby per ongeluk zulke dingen had ingeslikt, maar nadat ze in het ziekenhuis was opgenomen, bleef ze dag na dag spijkers afgeven. Nog verrassender is dat op röntgenfoto’s na iedere uitscheiding nieuwe spijkers in haar maag te zien waren,” zei He Bo, directeur van het ziekenhuis.
Het is geen onbekend verschijnsel bij baby’s dat ze allerlei voorwerpen inslikken; in een bepaalde ontwikkelingsfase zijn peuters geneigd dingen in hun mond te stoppen. Het is ook een medisch feit dat bij gebrek aan bepaalde mineralen baby’s zouden kunnen proberen om aan die behoefte te voldoen door het eten van houtskool, aarde, enzovoort. Maar een vreemd geval als dit is nooit eerder voorgekomen.
De ouders van de baby vertelden aan de media dat ze ten einde raad zijn en niet weten hoe de zaak van hun dochter te verklaren. Ze vragen zich af of er een of andere onverklaarbare reden is waarom hun dochter spijkers uit haar buik zou kunnen produceren. De doktoren lieten verslaggevers vier spijkers en een stalen pin zien die het meisje, naar zij zeiden, heeft uitgescheiden.
He Bo liet de media weten dat het meisje in het ziekenhuis van nu af aan nauwlettend in de gaten wordt gehouden en in bed gehouden wordt.
Iets soortgelijks berichtten Indonesische media in augustus 2008 over een vrouw wier lichaam vlak onder de huid fijne metalen draden voortbracht die door de huid heen kwamen. De draden waren 10-20 cm lang.
De naam van deze vrouw is Noorsyaidah, een lerares uit Sangatta, oost-Kutai en afgestudeerd aan de school voor sociale en politieke wetenschappen van de universiteit van Mulawarman.
Bij haar begonnen de symptomen zich voor het eerst in 1991 te manifesteren. De metalen draden groeiden uit haar borst, haar buik en handen. “God wil waarschijnlijk zijn Almacht tonen via deze vreemde kwaal,” aldus Noor.
Ze vertelde dat om te voorkomen dat de draden haar huid verwonden, ze het bovenste deel van een uit twee delen bestaande mukena droeg, de ruimvallende kleding die moslimvrouwen bij het gebed dragen, en een broek die haar onderbuik bedekte. Ze laat niet toe dat de draden haar weerhouden haar dagelijkse activiteiten te verrichten. Ze voegde eraan toe dat ze als moslim nooit vergeet om vijf keer per dag de Shalat-gebeden uit te voeren. (Bron: China Daily, China; Jakarta Post, Indonesië)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Maitreya deze wonderen manifesteerde.)

Man in wit t-shirt redt werknemer van olieboorplatform

Een kok op het oliebooreiland dat op 20 april 2010 in de Golf van Mexico ontplofte, werd door een man in een wit T-shirt in veiligheid gebracht. Oleander Benton zat in de wasruimte toen de explosie plaatsvond. Onder neerkomende brokstukken slaagde zij er in om een donkere gang binnen te gaan.
Volgens het bericht van Associated Press, “verscheen er een man in een wit t-shirt uit het neerdwarrelende stof en wenkte. “Hierheen, juffrouw O!” schreeuwde hij. Kom hierheen. Het is menens! Het is MENENS!”
Zij werkten zich door gangen die vol lagen met puin en gewonde mensen. “Ik kon niets zien, behalve die man,” zei Benton. “Hij zei steeds maar, ‘Kom hierheen, ga daarheen.’ Het was alsof hij me naar mijn reddingsboot loodste, omdat ik niets kon zien.” Vuur en modder stroomden van de boortoren van het eiland naar beneden. Met hulp van de man in het witte t-shirt kwam Benton het hete modderige dek over naar een reddingsboot – één boot voor 115 mensen om na de explosie van het eiland weg te komen. Elf mensen kwamen in het vuur om. (Bron: Associated Press)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ‘man in het witte t-shirt’ de Meester Jezus was.)

light_blessing1

Een speelse jonge gast tijdens een huwelijksplechtigheid op
1 mei in de provincie Jiangxi, China. Ingezonden door de bruidegom, T.W.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een lichtzegening van Maitreya is.)

light_blessing2

Lichtzegening van Maitreya op foto van de kleinzoon van P.P. in Manchester (VK), genomen in januari 2010.

 

 

lichtkruis

 

Het kruis van licht in het badkamerraam van van E.A. in Bern, Zwitserland, 25 October 2009, dat was gemagnetiseerd door de Meester Jezus.

 

Wereldwijde UFO-waarnemingen

In maart 2007 schreef Benjamin Creme’s Meester: “In vele delen van de wereld vinden belangrijke gebeurtenissen plaats. Overal ter wereld zullen mensen verbaasd zijn door de berichten. Die zullen ook waarnemingen betreffen, in ongekende aantallen, van ruimtevaartuigen van onze naburige planeten, voornamelijk van Mars en Venus. Deze verhoogde activiteit boven uitgestrekte gebieden van de Aarde zal alles te boven gaan wat ooit gezien is.” Er worden nu zo frequent ufo-waarnemingen gemeld dat er, zo lijkt het, geen dag voorbijgaat zonder dat iemand ergens ter wereld meldt een ufo te hebben gezien. Hier volgt een selectie uit de opvallendste recente waarnemingen uit de hele wereld.

Napels, Italië — Naplesnews.com bericht dat in een kleine Italiaanse gemeente wel 75 mensen bijeenkwamen om naar een mysterieus verlicht voorwerp te kijken dat sinds 11 maart 2010 werd waargenomen in de lucht boven het eiland Capri , tussen het eiland Marco en Napels, Italië. Ooggetuigen beschrijven het voorwerp als een “gloeiende bol of een doos die of van binnenuit gloeit of is omgeven met lichten”. (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars is.)

Zuidwest-Arizona, VS — In april 2010 waren een vader en een zoon, terwijl ze rond negen uur ’s avonds in hun achtertuin aan het uitrusten waren, getuige van “een zachtwit-kleurig lint dat geluidloos door de lucht vloog. Spoedig daarna zagen ze direct boven zich een tweede voorwerp dat zich in dezelfde richting voortbewoog, van zuid naar noord. Toen kwam een derde voorwerp dat “zeer groot leek, geluidloos met een flauw wit helder licht dat ervan uitstraalde. Het was alsof we iets zagen dat bijna volledig onzichtbaar was, behalve de gebogen voorrand van de halve maanvorm.” De mannen konden niet zeggen hoe groot de voorwerpen waren, maar dachten dat ze op grote hoogte vlogen, waaruit zou kunnen blijken dat ze zeer groot waren. (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig van Venus was.)

Moray, Schotland — Heather en Karl King zaten op 2 mei 2010 om ongeveer 22.30 uur in hun tuin, toen ze vanuit hun huis in Moray, vlakbij Inverness (Schotland, VK), een ongewoon verschijnsel in de lucht opmerkten. “Het was een oranje vlam die zweefde. Het kwam in onze richting, toen doofde het licht en werd het een zwarte bol die naar de grond begon te tollen, maar we verloren hem uit het oog door de wolken. Er was geen geluid.” King zei: “Als werknemer van de RAF (de luchtmacht) ben ik een luchtvaart-enthousiasteling. Ik herken vliegtuigen wanneer ik ze zie, maar zoiets heb ik nog nooit eerder gezien… Ufo’ s zijn niet iets waar ik echt over nagedacht heb, maar dit was beslist onverklaard en het was beslist geen Chinese lampion.” (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig van Mars was.)

Toronto, Canada — YouTube-gebruiker graiz23 plaatste een videoclip van een cilindrisch vaartuig dat op 6 mei 2010 op klaarlichte dag boven Toronto (Canada) in de lucht en door een wolk zweefde. Hij/zij schrijft: “Een paar buren en ik zien dit voorwerp nu al een tijdje boven onze buurt vliegen. Ik heb meer dan een jaar geprobeerd het op video vast te leggen… Ik weet niet wat het is, maar het lijkt beslist niet op iets wat door mensen is gemaakt.” (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars is.)

Cincinnatti, Ohio, VS — Tijdens een live-opname aan het eind van het avondnieuws van 11 uur op Cincinnatti’s tv-zender WLTW (Ohio, VS) begin mei 2010, werd een bolvormig licht waargenomen dat door de nachtelijke hemel wegschoot. De hoek waarin het zich voortbewoog kon slechts betekenen dat het geen meteoor was. Andere verklaringen werden eveneens uitgesloten, waardoor er voor een plaatselijke deskundige niets anders overbleef dan te verklaren: “Een ufo, laten we het zo maar noemen. Dat is mijn officiële verklaring.” (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig van Mars was.)