Tekenen van de tijd – november 2010

Opnieuw Chinese luchthaven gesloten
door UFO

Voor de tweede keer in twee maanden werd een luchthaven in China tijdelijk gesloten als gevolg van een ufo-waarneming. De luchthaven van Baotou (Binnen-Mongolië) werd op 11 september 2010 voor meer dan een uur gesloten nadat op de radar van de luchtverkeersleiding een ongeïdentificeerd vliegend voorwerp verscheen en in de lucht een helder licht gezien werd dat zich grillig bewoog. Drie binnenkomende vluchten moesten in een ‘parkeerbaan’ boven de luchthaven blijven cirkelen totdat de ufo verdween. Twee andere vluchten werden naar naburige steden omgeleid. Het voorwerp werd beschreven als “plat en kokervormig” en zweefde in de buurt van de luchthaven alvorens plotseling te verdwijnen. In juli 2010 werd de luchthaven in Hangzhou, oost-China, een uur lang afgesloten toen een ongeïdentificeerd voorwerp op de radar werd gezien (zie Share International, september 2010).
Tientallen getuigen zagen half september 2010 een ufo boven de stad Shandong in oostelijk China zweven. De ufo die waargenomen werd als een groep pulserende roodkleurige lichten, bleef dicht bij de grond voor hij tenslotte verdween. (Bronnen: allnewsweb.com; The Epoch Times, ABC News, USA; People’s Daily Online, China; The Sun, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat beide waarnemingen ruimtevaartuigen van Mars betroffen.)

UFO in Colombia

In september 2010 werd boven de Colombiaanse stad Bello een ufo waargenomen die van vorm leek te veranderen. De video van de waarneming werd voor onderzoek overgedragen aan organisaties op gebied van ufo-onderzoek. (Bron: www.allnewsweb.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze waarneming een ruimtevaartuig van Mars betrof.)