Tekenen van de tijd – september 2010

UFO-waarnemingen wereldwijd

VS — Het landelijke centrum voor Ufo-meldingen in Seattle (Washington) heeft tussen 1 en 9 juli 2010 bijna 100 meldingen van gelijksoortige ufo-waarnemingen uit heel Amerika ontvangen. Peter Davenport, directeur van het centrum, beschreef de ufo-berichten op zijn website: “Ooggetuigen beschreven waarnemingen van vreemde rode, oranje of gele ‘vuurballen’ die aan de nachtelijke hemel zweefden of hoog in de lucht wegschoten, soms afzonderlijk, soms groepsgewijs. In sommige gevallen werden de voorwerpen tegen een heldere onbewolkte lucht waargenomen en in andere gevallen onder een zwaar of gebroken wolkendek.” (Bron: National UFO Reporting Center, VS)

Kentucky, VS — Bij een video op YouTube van een stralend oranje voorwerp in de lucht stond de volgende beschrijving: “Op 4 juli 2010 zag ik, terwijl ik in Louisville, Kentucky naar het vuurwerk buiten mijn huis keek, dit oranje gloeiende basketbalvormige voorwerp in de lucht. Het verplaatste zich van zuid naar noord. Het maakte geen geluid. Wat is het???” (Bron: YouTube; Guitarlicks4u2)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ufo van Mars was.)

Missouri, VS — Op 9 mei 2010 berichtte een familie uit Missouri om 17.00 uur een cilindervormig ruimtevaartuig te hebben gezien. Het vaartuig werd door een vader en zijn drie kinderen gezien, terwijl zijn vouw niet wilde toegeven dat ze het zag. “Ik zei tegen het vaartuig: ‘Kom op, kom omlaag… ik zie je wel’, en toen ik het zei leek het alsof het helderder werd, om vervolgens naar het noordwesten weg te zweven. Het ging niet op en neer, maar bleef op hetzelfde niveau dus konden het geen ballonnen zijn. Plus dat het uiterst helder was voor iets dat gedurende de dag door de lucht vloog. Ik hoop dat iemand anders in mijn omgeving het ook zag.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)

Los Angeles, VS —Op 29 mei werden mensen onthaald op de aanblik van een ringvormige ufo die dicht bij de luchthaven door de lucht zweefde. Men hoort een ooggetuige die de heldere armbandachtige verschijning filmde, zeggen: “Wauw… ik weet niet wat dat is, maar het is verbazingwekkend. Het is ongelooflijk!”
(Bronnen: examiner.com, allnewsweb.com, YouTube.com; Highland News, Schotland, VK; NewsLetter, Ireland; TPI News, VS)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)

Luchthaven van Allentown, Pennsylvanië, VS — Op 26 mei 2010 zag een ooggetuige bij de luchthaven van Allentown een laagvliegend grijskleurig vaartuig van ongeveer 1200 tot 1500 m lang en 45 m breed, en vliegtuigen die er bovenlangs vlogen. Volgens de getuige was het vaartuig geluidloos en vloog het zó laag, dat hij dacht dat hij het met een steen had kunnen raken. Daarom weet hij zeker dat het geen militair vaartuig was.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s Lichtschip was.)

Thailand —In een nieuwsprogramma werd een ufo gemeld in Chiang Mai nadat de plaatselijke bevolking in de nacht een licht had opgemerkt. Terwijl ooggetuigen dachten dat het een ufo was of een vallende ster, zei de assistent-astronoom professor Boonraksa Soontorntham dat het licht de lancering van een Russisch ruimtevaartuig was. (Bron: Channel 7, Thailand)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een ufo was.)

Polen — Op 26 juni 2010 werden boven de Poolse stad Lowicz rond zonsondergang verscheidene stralende bollen waargenomen. Een van de voorwerpen was donker van kleur en men kon zien dat het zich snel van de ene stralende bol naar de andere verplaatste. (Bron: YouTube; Elmateeeo)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het ufo’s van verschillende planeten waren.)

Zürich, Zwitserland — In de nacht van 26 op 27 juni 2010 werden om half vijf boven Zürich een uur lang heldere oranje ufo’s in een driehoeksformatie gezien die om beurten aan en uit flitsten. (Bron: YouTube bogush31)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit ruimtevaartuigen waren van Mars, en dat ze zichtbaar waren door doelbewust aan en uit te flitsen om zichzelf in verschillende formaties te vertonen.)

Belfast, Noord-Ierland — In Belfast trok op 14 mei 2010 een “enorm oranje licht” de aandacht van Richard Barr die bij zijn moeder op bezoek was. Hoewel het niet ver van de George Best-luchthaven in Belfast is, bleef de 29-jarige Barr erbij dat het geen vliegtuig was maar “iets onverklaarbaars”. “Ik zat tv te kijken en het eerste wat ik zag was een enorm oranje licht dat uit het niets verscheen.” Verbluft door wat zij zagen, gingen zowel Barr als zijn moeder de achtertuin in om te zien wat het was, om daar nog meer vreemde lichten aan de hemel te zien zweven. “Vier [oranje lichten] kwamen toen door de lucht en leken een soort patroon te vormen. Ze zweefden daar een tijdje en verdwenen vervolgens. De derde keer zagen wij drie driehoekige lichten in de lucht en mijn moeder pakte de camera en filmde ze.” Richard Barr zei dat hij overtuigd is van het bestaan van buitenaards leven en voegde eraan toe: “Als de mensheid de kroon op de schepping was, zouden we volgens mij grote problemen hebben. Of zij Aarde zouden bezoeken is een tweede, maar ik geloof zeker dat er elders intelligent leven bestaat.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig van Mars was.)

West Midlands, VK — Een journalist van BBC West Midlands filmde op 17 mei 2010 met zijn mobiele telefoon een mysterieus licht aan de hemel boven het dorp Wollaston nabij Stourbridge. Brett Birks was bezig zijn tuin te sproeien toen hij een oranje bal zag die zich van noord naar zuid voortbewoog, alvorens achter enkele bomen te verdwijnen. “Hij bewoog zich langs een rechte lijn door de lucht. Hij leek van kleur te veranderen, van oranje naar geel en omgekeerd. Het was absoluut geluidloos.” Hoewel Birks toegaf dat hij een levendige interesse voor ufo’s heeft, vertelde hij: “Het trof mij onverwachts, maar het was behoorlijk opwindend. Ik weet niet zeker wat het was. Ik weet dat vandaag de dag Chinese lantaarns verantwoordelijk zijn voor heel wat ufo-waarnemingen. Misschien was het er zo een, of wellicht was het iets mysterieuzers!”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig was van Venus.)

Norfolk, VK — Begin maart 2010 werd een groene ufo waargenomen die in Norfolk boven een 19de-eeuwse windmolen zweefde. Het groene licht werd opgemerkt door fotograaf Peter Rye die nachtbeelden wilde maken van de Denver-molen in Downham Market. De molen is ’s nachts verlicht en Rye zette zijn camera op een statief om langbelichte foto’s te maken. Terwijl hij daar was, hoorde of zag hij niets ongewoons; pas toen hij weer thuis was realiseerde hij zich dat er iets vreemds was aan de foto’s die hij gemaakt had.
Lindsay Abel, bedrijfsleider van de molen, vertelde de Daily Mail: “Het is heel vreemd, dat moet gezegd worden.” (Bron: Daily Mail, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het groene licht een ruimtevaartuig van Mars was.)

Mt Fuji UFODit ruimtevaartuig verscheen boven Mount Fuji, in Japan, toen  Keita Tachizawa op 21 maart 2006 op zonsopgang wachtte. Interessant is dat, volgens Benjamin Creme, dit een moederschip van “gemiddelde grootte” is, terwijl de top van Mount Fuji meer dan een kilometer in doorsnee meet. (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig van Venus was.)
Noot: Zie voor meer foto’s van zonsopgangen door Keita Tachizawa: www.feelthefuji.com.



Hangzhou UFO
[Foto boven:] De luchthaven van Hangzhou in oost-China was op 7 juli 2010 een uur lang gesloten nadat de radar dit ongeïdentificeerde voorwerp had ontdekt. Inwonenden namen foto’s van een glanzend voorwerp dat omringd was met goudkleurig licht. Er werd vanuit een vliegtuig ook een video-opname van het ruimtevaartuig gemaakt. (Bronnen: allnewsweb.com; YouTube, uforeport 2009; gawker.tv; ABC News, Australië; Shanghai Daily, China; The Daily Mail, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het ruimtevaartuig van Mars afkomstig was.)